Vatan Bilgisayar Rezilliği

Sitede stoğu yok diye Vatan Bilgisayar bu kasaya sahip değil diye bir şey yok. Bazen sitede stoğu bitmiş eşyalar mağazada var olabiliyor
Tabi, kim olduğu belli olmayan biri bir mesaj atar, gider. Bir daha konuya bakmaz ve doğrudur. Ama Vatan stok sisteminde hatalar yapıyordur ve bunun kanıtı da bariz şekilde eski olduğu belli bir sistemdir(!). Size hayırlı işler.

Son düzenleme:
Ya arkadaşım mağazaya önce araştırır. Sonra gidersin. Bilgisiz gidersen böyle olursun. Marka bilgisayardan ne bekleyebilirsin. O bilgisayar markasının suçu yok. O bilgisayarın amacı iştir. Oyun bilgisayarı farklı iş bilgisayarı farklıdır.

Vatan'ın suçu yok. Serbest piyasa. Arkadaşınız araştıracaktı. Araştırmıyorsa bile siz buraya Vatan Bilgisayar Rezilliği diye konu açamazsınız. Vatan Bilgisayar arkadaşınızın parasını mı çaldı?
Vatan Bilgisayar benim babamın oğlu da olsa yapılan şey yanlışsa peşine düşerim ama ortada bir yanlış yok. Kaldı ki fiyat politikasından dolayı Vatan Bilgisayar'ı tercih etmeyen biriyim. Hiç ırgalamaz beni yaptıkları veya yapacakları. Fakat suçu firmaya kesinlikle atamazsınız.

1- Arkadaşın hiçbir şekilde araştırma yapmadan mı gitmiş? Marka bilgisayar alınmayacağını bilmiyor muymuş?
2- İade edebilir bilgisayarı zaten (şartlar sağlanıyorsa) neden bu kadar abarttınız?
3- 5000TL verip dümdüz bir kasa görünce hiç hayret etmemiş mi "Ee, bu bilgisayar ışıklı mışıklı değil?" diye?
4- Senaryo çok bozuk ve kopukluklar var. Zaten siz de hemen geldiniz buraya konu açtınız arkadaşınıza yardım etmek yerine, biz de bunu afiyetle yedik :D.

Çok merak ediyorum şu yorumları yapan insanların aynısı kendi ailesinden yakınlarından birisinin başına gelse nasıl yaklaşırlardı acaba. Neyse iyi forumlar. Olayın gerçek olup olmaması kısmını geçtim zaten .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı