Vatan Bilgisayar, RX 5600 XT'yi değiştirmek yerine iade yapıyor

Karpuz56

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Vatan'dan almış olduğum RX5600 XT Sapphire Pulse model ekran kartımı coil whine sorunundan dolayı servise gönderdim. Şu an ise servis sorgulama kısmında iade alınabilir yazıyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda ürünün kendisi ve benzeri yoktur, para iadesi olacaktır diyor. Fakat ben bu ürünü 2800TL civarında satın aldım ve şu an iste fiyatlar tavan. Herhangi bir para iadesinde benim bu modele yakın bir ekran kartı almam imkansızdır. Sırf servisleri başarısız olmuş diye böyle bir mağduriyet yaşatmaları tamamen saçmalık değil midir? THH'ye başvurmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin aldığın zamanki fiyatlar ile şu anki fiyatlar arasındaki fark dağlar oldu artık. Maalesef değiştirip zarar etmemeye çalışıyor firmalar. THH’ye başvurup şansını dene. Bir arkadaşıma da aynısı oldu biz kartı geri aldık mesela. İadeyi kabul etmedik. CW ile kullanmaya devam ediyor şu an hala.

Bizzat bu konu ile alakalı Vatan müdürü ile görüştüm kendisi bana yetkili servislerin bilerek kart bozuk olmasa bile geri göndermediklerini söyledi tüketici haklarına başvur inanılmaz tezgahlar dönüyor kesinlikle kabul etme yoksa vermiyorlarsa en son kartını geri iste.

Hocam kanunen size "en az" muadili bir ürün vermek zorundalar, 5600XT kalmadıysa ellerinde size 2060 vermek zorundalar, 2060 yoksa ellerinde mevcut olan ve sizin kartınıza en yakın performansa sahip ürünü vermek zorundalar. Para iadesi yapıp uyanıklık yapmaya çalışıyorlar hiçbir şekilde kabul etmeyip THH'ye başvurun.

Sağ olun.
Senin aldığın zamanki fiyatlar ile şu anki fiyatlar arasındaki fark dağlar oldu artık. Maalesef değiştirip zarar etmemeye çalışıyor firmalar. THH’ye başvurup şansını dene. Bir arkadaşıma da aynısı oldu biz kartı geri aldık mesela. İadeyi kabul etmedik. CW ile kullanmaya devam ediyor şu an hala.
Öyle yapacağım gibi nedense bozduklarına inanmıyorum.
THH başvur normalde senin seçmen lazım eğer ellerinde 5600XT yoksa bir üst modelini vermek zorundalar.
Ne güzel fırsat doğmuş sana. Aynı kart yok diyorlarsa THH'ye başvur bir üst modelini versinler.
sanırım piyasada ne rx5600xt ne de rx 5700 var ama deneyeceğim.
Hocam kanunen size "en az" muadili bir ürün vermek zorundalar, 5600XT kalmadıysa ellerinde size 2060 vermek zorundalar, 2060 yoksa ellerinde mevcut olan ve sizin kartınıza en yakın performansa sahip ürünü vermek zorundalar. Para iadesi yapıp uyanıklık yapmaya çalışıyorlar hiçbir şekilde kabul etmeyip THH'ye başvurun.
Sağ olasın vatanda stoklarda 2060 bulunuyor eğer 2060 vermek zorundaysalar ve buna rağmen para iadesi istiyorlarsa saçmalık zaten.
Bizzat bu konu ile alakalı Vatan müdürü ile görüştüm kendisi bana yetkili servislerin bilerek kart bozuk olmasa bile geri göndermediklerini söyledi tüketici haklarına başvur inanılmaz tezgahlar dönüyor kesinlikle kabul etme yoksa vermiyorlarsa en son kartını geri iste.
Katılıyorum kesinlikle tamamen bir kandırmaca.

Sağ olun.

Öyle yapacağım gibi nedense bozduklarına inanmıyorum.

sanırım piyasada ne rx5600xt ne de rx 5700 var ama deneyeceğim.

Sağ olasın vatanda stoklarda 2060 bulunuyor eğer 2060 vermek zorundaysalar ve buna rağmen para iadesi istiyorlarsa saçmalık zaten.

Katılıyorum kesinlikle tamamen bir kandırmaca.
Hocam onu örnek olarak verdim çünkü 5600XT ile 2060 muadil sayılır performans anlamında, bunu kendilerine de belirtin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı