Vatan Bilgisayar servis süreci

Yer
Bergen, Norway
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar, virüs nedeniyle yaklaşık 1 ay kapalıydı. Açıldığı ilk gün yetkili servislerine arızalı kulaklığımı vermiştim. Kulaklığı servise verdiğim süreden itibaren 17 gün geçti ancak hâlâ kulaklığım "yetkili servis kontrolünde" durumunda gözüküyor. 3 gün daha beklemeyi düşünüyorum. Servis süreci 20 günü geçerse kulaklığımın para iadesini mi alacağım ya da Vatan'da geçerli kulaklığın ücreti kadarında çek gibi bir şey mi alacağım? Yoksa servis süreci boyunca idare etmem için kulaklık mı verecekler? Daha önce en fazla 5-6 gün beklemiştim servis süreçleri için ama bu defa sanırım kapalı olduğu günlerde arızalı ürünler birikmiş, ben de ilk gün verince servise böyle oldu. Kulaklığın markası Trust.

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar, virüs nedeniyle yaklaşık 1 ay kapalıydı. Açıldığı ilk gün yetkili servislerine arızalı kulaklığımı vermiştim. Kulaklığı servise verdiğim süreden itibaren 17 gün geçti ancak hâlâ kulaklığım "yetkili servis kontrolünde" durumunda gözüküyor. 3 gün daha beklemeyi düşünüyorum. Servis süreci 20 günü geçerse kulaklığımın para iadesini mi alacağım ya da Vatan'da geçerli kulaklığın ücreti kadarında çek gibi bir şey mi alacağım? Yoksa servis süreci boyunca idare etmem için kulaklık mı verecekler? Daha önce en fazla 5-6 gün beklemiştim servis süreçleri için ama bu defa sanırım kapalı olduğu günlerde arızalı ürünler birikmiş, ben de ilk gün verince servise böyle oldu. Kulaklığın markası Trust.

Eki Görüntüle 594701

Bekleyeceksiniz, yapacak bir şey yok.

20 gün değil 20 iş günü. Yani pazar günlerini sayma. 20 iş günü geçtiğinde ister para iadesi, ister aynı ürünü fark ödemeden alabilirsiniz.
İdarelik ürün alma olayı servis tarafından sağlanıyor ve 10 iş günü geçtikten sonra böyle bir talepde bulunabiliyorsunuz.

Servis süreçlerinde Vatan Computer, Teknosa MediaMarkt gibi aracı firmalara değil doğrudan müşterinin kendisi göndermesidir. Bu süreçte yapabileceğiniz tek şey beklemek olacaktır. Burada Vatan Computer ile ilgili sorun yok. Servisten ürünü bekliyorlar. Yasalar gereği ürün bekleme süresi 21 iş günüdür ( 30 tam güne tekabül etmektedir).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı