Vatan Bilgisayar Sistem Montajı

ErenEge1907

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım bilgisayar parçalarını Vatan Bilgisayarda montaj yaptıracağım. Montajı yanlış yaparlar mı? Forumda birkaç kişi bu durumu yaşamış. Ve windows'u almasam toplamama gibi sıkıntı çıkarırlar mı?
Toplayacağım parçalar internet sitesinde var ama orda olmama gibi bir şey olur mu?

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum, özellikle topkapı şubesinin montajını.
Bildiğim kadarıyla windows almasan da montaj yapıyorlar. Arkadaşımızın biri kendiniz niye toplamıyorsunuz demiş, yanlışlıkla zarar veririz korkusu.

Son düzenleme:
Bir sıkıntı çıkmaz fakat ben sana www.sinerji.gen.tr adresinden bilgisayar toplamanı öneririm. Kimsenin bu sitede toplayıp bir sıkıntısı olduğunu görmedim. Hemde Vatan Bilgisayar'dan daha ucuz. Buradan topladığın zaman sana bir de demo işletim sistemi yüklüyorlar. Bilgisayarı açarsın, Windows 10 şu anda ücretsiz olduğu için kendi sitesinden Windows 10'u indirip orjinal bir işletim sistemine sahip olabilirsin.

Ben 15 gün önce Vatanbilgisayar Trabzon Şubesinden Apu sistem topladım.Parçaları alıp götürdüm ve montajını yaptım.Psu bozuk çıktığı için çalışmadı.Geri götürdüm ve psuyu değiştirip tekrar montaj yaptılar.Gayet ilgililerdi.

Şubeden şubeye değişiyor fakat ben parçaları alırken '3saate biz toplarız' dediler.Fakat ben kendim toplamak istediğim için almıştım psu da arza çıkınca geri götürdüm 2saate geri almıştım.
Montajını kendin yap. Onlar yaparlarsa en az 3 gün sonra alırsın bilgisayarını. Testler vs.

bende vatanda toplattım. Açıkçası tamamen şans işi aralarında profesyonellerde var, acemiler de. Bana denk gelen adam çok hızlı bir şekilde topladı korkuttu ilk başta. Ama evde açıp baktığımda kablolama iyi idi. En az 3 gün olayı da şubeden şubeye değişiyor sanırım benimkini 3 saat süre verdiler, tamamen o anki yoğunluğa göre değişir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı