Çözüldü Vatan Bilgisayar tanıdık indirimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wrenhaven

Centipat
Beyler bayanlar, Vatan Bilgisayar'da çalışan bir akrabam var. Elazığda müdür olarak çalıştı şimdi de memlekette yine Vatan Bilgisayar'da çalışıyor (müdürlük pozisyonunda değil). Bir oyun bilgisayarı almak istiyorumda (10 bin TL civarında) ne kadar indirim yaptırabilir bunu merak ediyorum. Direkt ona değil de size sorma sebebim eğer iyi bir indirim yapamıyorlarsa Vatan'dan almayacağım o yüzden hiç bahsini bile açmayı düşünmüyorum. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Çözüm
2016-2017 Vatan bilgisayar çalışanıyım. Vatan bilgisayar da personel indirimi bulunmuyor maalesef merkeze fiyat talebinde bulunuyor merkez hesaplama yapıyor ona göre bir fiyat yolluyor, çoğu zaman kafaya göre ben bir ürünü alırken personel notu düşüp yarı fiyata aldığımı da hatırlıyorum 10 lira indirim yaptıklarını da kar marjına göre hesaplıyorlar.
Bazı firmalarda sadece çalışan indirimi oluyordu bir dönem onlarda da varsa kendi adına fatura keserse olabilir gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Magaza müdürü ile görüşüp aynı ses sisteminden 3 tane alınca %15 indirim yapmışlardı kısa zaman önce. Indirim yapabiliyorlar kesinlikle ama üründen ürüne yüzdesi değişebilir.

Yaptırdığının duyumunu aldım ki size soruyorum

Bilen ve boş boş karşı çıkmayan birisinin yorum yaptığını görmek sevindirdi. Acaba yüzde üzerinden mi yapıyorlar bu indirimi ?
Boşver hocam sen onları kıskanmışlardır :D. Evet genelde %10 ile %30 arasında değişiyor ama tabi dediğim gibi Vatan Bilgisayar hakkında en ufak bir fikrim yok belki personel indirimi olmayabilir sonuçta neredeyse herşey ithal. En iyisi direkt çalışan tanıdığınla konuş.

Tanımadığım bir çalışana ASUS STRIX GTX 1660TI fiyatını sorduğumda 2550 TL demişti. Internetten kontrol ettiğimde de 2550 TL görmüştüm. "Ben bir hesap yapayım tekrar geleceğim." dediğimde ise "Bir güzellik isteriz." deyip 2325 TL demişti. Teşekkür edip ayrıldım. Gece OEM indirimlerinden 1940 TL'ye aldım.😊 Özetleyecek olursak indirim yapılabiliyor sanırım.

İndirim kovalarsan çok güzel işler yapabilirsin. Yılbaşına yakın GTX 1650 S almayı kafama koymuştum. Bir baktım ki geceleri web'e özel indirimler geliyor. Daha sonrasındada kdv indirimleri yaptıklarını duydum. Üstüne birde yılbaşı kampanyaları eklenince 1700 küsüratlı bir fiyata ait o kartı 1350 lira gibi bir fiyata aldım. Vatandan alacaksan web'e özel indirimleri ve üstüne arada gelen kdv indirimleri gibi indirimleri kovalarsan çok güzel para kalır cebine.

2016-2017 Vatan bilgisayar çalışanıyım. Vatan bilgisayar da personel indirimi bulunmuyor maalesef merkeze fiyat talebinde bulunuyor merkez hesaplama yapıyor ona göre bir fiyat yolluyor, çoğu zaman kafaya göre ben bir ürünü alırken personel notu düşüp yarı fiyata aldığımı da hatırlıyorum 10 lira indirim yaptıklarını da kar marjına göre hesaplıyorlar.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı