Vatan Bilgisayar teknik servis elemanı olmak

Merhaba. Kariyer.net'ten dün başvuru yaptım, bugün saat 17.00 gibi aradılar ve görüşmeye çağırdılar. Normalde evde homeoffice yazılım işiyle uğraşıyorum fakat okuduğum lise bölümü ve staj yaptığım yer itibarıyla bilgisayar, yazıcı ve telefonlarla alakalı sorunları tespit edip elimden geldiğince tamirini gerçekleşterebiliyorum.

Asıl sormak istediğim Vatan Bilgisayar için teknik servis elemanının yaptığı görevler nelerdir? Bilen arkadaş bilgilendirebilir mi?

Bir de ek olarak maaş ve çalışma saatleri hakkında da küçük bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Aslında yarın gittiğim zaman öğrenebilirim ama maaşı falan sorup göze batmak istemiyorum.

Teşekkürler.

Merhaba. Kariyer.net'ten dün başvuru yaptım, bugün saat 17.00 gibi aradılar ve görüşmeye çağırdılar. Normalde evde homeoffice yazılım işiyle uğraşıyorum fakat okuduğum lise bölümü ve staj yaptığım yer itibarıyla bilgisayar, yazıcı ve telefonlarla alakalı sorunları tespit edip elimden geldiğince tamirini gerçekleşterebiliyorum.

Asıl sormak istediğim Vatan Bilgisayar için teknik servis elemanının yaptığı görevler nelerdir? Bilen arkadaş bilgilendirebilir mi?

Bir de ek olarak maaş ve çalışma saatleri hakkında da küçük bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Aslında yarın gittiğim zaman öğrenebilirim ama maaşı falan sorup göze batmak istemiyorum.

Teşekkürler.

Bilgisayar bölümünde ise genellikle bildiğim sistem toplayıp ya da orada olan bir şeyde sorun çıkarsa bakıyorsunuz.

Büyük ihtimalle günde 10 saat asgari ücret ve verirlerse yol parası alırsınız. Çalıştığınız yer yemek veya yemek parası vermek zorunda. Maaşı sorarsanız göze batmazsınız, hatta sormanızı öneririm bu konularda çekingenlik yapınca işveren biraz eziyor. Çekineceğiniz bir şey yok yani kısacası.

Turkiye'de racon maasin en son konusulmasi yonunde. Eger kafanda X'in altina calismam dedigin bir para varsa sormani tavsiye ederim, zaman kaybetmezsin en azindan. Bunun ayibi olmaz. "Bu pozisyon icin belirlediginiz maas araligi nedir?" seklinde kibarca sorarsin. Onlar da sana kontra yapip cevap vermeden "Sizin beklentiniz nedir?" diyebilir, sen de X + %40 civari bir seyler soylersin.

Ama onu da gorusmenin sonunda sor ki, hem gorusme tecrubesini maasla giris yaparak baltalama hem de bir sonraki gorusmeye gelip gelmeme kararini vermis ol.

Ayrica bu gorusme, onlarin seni degerlendirdigi bir sey oldugu kadar senin de onlari degerlendirdigin bir gorusme. O acidan bak, hosuna gitmezse usluplari, tavirlari birak gec. Bunu bir isveren olarak soyluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı