Vatan Bilgisayar Toplama PC Sağlamlık Testi

Ya ben videoları kaç kez izledim her birinde çok güzel anlatmış ama kendime güvenmiyorum ailemde güvenmiyor sorun olursa uğraşmayalım diye direk vatanda toplatacağım.

Toplattırdıktan sonra Windows'u kur. Ondan sonra hata var mı anlarsın. Yoksa onlar toplar açar o kadar. Sorun olursa geri götürmen gerekir şahsen ben yaşadığım sorunları yazsam en yarım sayfa yazmam gerekir. İşlemci Termal macunu sürmeyi filan unutabilirler. O da başıma geldi. Sen özenle toplanmasını iste yaşın kaç bilmiyorum ama yanında büyük olsun küçüksen. Büyük şubede yaptırırsan özellikle toplattıran çok olduğu için hiç özenmeden toplarlar görüntü gelsin yeter. Ama İstanbul Gazi Osman Paşa şubesi küçük tek tük toplattıran var orda. Ordakiler özenip topluyor şahit oldum. Adamına göre şansına kalmış.

16 yaşındayım NB Kadıköy den almayı planlıyorum ben ztn yanlarında durucam bi yanlışlarını görürsem söylicem onlara ve orası nasıldır bilginiz varmı ?

Technopat sistem toplama rehberlerini izle aslında çok kolay gelicek.Sadece işlemci ve soğutucuda sorun yaşayabilirsin o anakarta işlemciyi monte edereken zorlaman gerekebliyor. O korkutuyordur sanırım. Yoksa okadar korkulacak birşey değil.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı