Vatan Bilgisayar yılbaşı indirimi olur mu?

ciddiden kastın ne kardeşim %80 gibi indirimmi bekliyorsun çalışan bir müdürün lafını söylüyorum sana Kdv %18 max %5 sepet indirimi :) olucak Bayram ve yılbaşlarında babalargünü cart curt vesaire...
Yok o kadar degil. Ama %18 indirim olmadan once %18 arttirmislardi fiyatlari. Black firday'de gorduk bunlari.

Vatan bilgisayardan alışveriş yapmak yerine internette tavsiye edilen sitelerden alışveriş yaparak kendi indiriminizi kendiniz yapmış olursunuz. Vatan bilgisayar ancak indirimlerle piyasa fiyatına düşebiliyor.

Vatan bilgisayardan alışveriş yapmak yerine internette tavsiye edilen sitelerden alışveriş yaparak kendi indiriminizi kendiniz yapmış olursunuz. Vatan bilgisayar ancak indirimlerle piyasa fiyatına düşebiliyor.
Kardeşim bu forumda özel mesaj atma olayı yok mu bir sorum var sanada sırf bunun için konu açmak istemiyorum
Yok o kadar degil. Ama %18 indirim olmadan once %18 arttirmislardi fiyatlari. Black firday'de gorduk bunlari.
işte amaç o zaten kardeşim :D bilerek attırıyorlar indirim günündede %18 kdv indirim yaptık diyolar birde internetten %5 veriyolar farklı sitelerede bak sadece vatana bakma hangisinde ucuz görürsen ordan alırsın takip etmen lazım
Vatan'dan her türlü umudu kesmenizi öneriyorum. Hepsiburada'yı bekleyin. Mutlaka bir şeyler oluyor takipte kalın. En kötü ay sonlarında indirimler oluyor.
Ekran kartı olarak vatanda en iyisi bence diğer sitelere göre diğer oem ürün parçaları başka sitelerden alınabilirde vatandan başka ekran kartını çok ucuza veren site görmedim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı