Vatan Bilgisayar'da Asus Strix GTX 960 2 GB 716 TL

Vatan Bilgisayar Asus Strix GTX 960'ın hem 4 GB olan modelinin, hem de 2 GB olan modelinin fiyatlarını düşürmüş. 4 GB modeli neredeyse 2 GB'ın eski fiyatını almış. 2 GB'lık modeli ise 716 TL'ye düşmüş. Bu fiyatların düşmesi benim gibi bu kartı alacaklar için gayet güzel bir gelişme oldu.
Asus STRIX GTX 960 2 GB 716 TL
Asus STRIX GTX 960 4 GB 863 TL
 
Maalesef ki üzülerek söylüyorum testleri sizlerle paylaşamayacağım. :) Anca sonuçları sözlü olarak şu kadar FPS alıyorum diyebilirim ama video kadar olamaz. :)
Çünkü Q9550 oyunlarda ucu ucuna yetişiyor GTX 960'a. Arkada tarayıcı açmam bile oyunda FPS düşüşüne sebep oluyor. Bu haldeyken video çekmem imkansız bir hale geliyor. :)
Telefon ile çekim yapabilirsin hem fps düşüşü olmaz hemde benim gibi merak eden arkadaşları bilgilendirmiş olursun. :)
 
İlk test etmemi istediğiniz oyun ne? Telefon ile olmaz da, Shadows Play deneyeyim bakayım. Eski kartlarımda ShadowPlay yoktu. İlk defa kullanacağım. :)
 
Q9550. Arkadaşlar diğer oyunlarda bu sorun yok ama sadece GTA V oynayacağım zaman görev yöneticisini temizlemem gerekiyor. İşlemci oyun sırasında 4 çekirdeğin 4'ünüde %100 kullanıyor. Ve özellikle yarım saat oynadıktan sonra yollar gelmemeye başlıyor. Macun yeniledim, biraz daha düzeldi gibi. Yani GTA V haricinde darboğaz yok. Bütün ayarları Very High yaptım. MSAA vs. her şeyi açtım açabildiğim kadar. 30 - 45 FPS arası veriyor. Ultraya alamıyorum çünkü belleği yetmiyor kartın. 1080P oynuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı