Vatan Bilgisayar'da Ekran Kartı Testi Yaparlar mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Hafta sonu Allah nasip ederse RX 570 alacağım. Benim bilgisayar kasam hazır HP markasının kasası. Önceden farklı bir ekran kartı taktığımda ekran görüntü vermeyi kesmişti. Şimdi yeni alacağım ekran kartında da öyle yapar diye korkuyorum. Sahip olduğum PSU RX 570 için düşük kalıyor. Bir kaç gün sonrada PSU alacağım. Acaba Vatan Bilgisayar çalışanları sistemimi götürsem orada PSU bağlayıp ekran kartını takıp deneyebilir mi?

Böyle bir hizmetleri var mı bilmiyorum fakat şubeden şubeye çalışandan çalışana değişir diye düşünüyorum. Rica edin, hazır kurulu sistemleri varsa takıp denerler.
Peki test etmediler diyelim ben ekran kartı satın aldım sistemime taktım oldu da benim sistemde görüntü vermedi iade alıyorlar mı ?

Peki test etmediler diyelim ben ekran kartı satın aldım sistemime taktım oldu da benim sistemde görüntü vermedi iade alıyorlar mı ?
Yeni ekran kartında sorun çıkma olasılığı düşük. Sorun çıkarsa sizin sistemdendir diyip geçiştirme olasılıkları da var uğraşmamak için. Sonuçta yeni bir ürün alıyorsunuz, mağdur olma ihtimaliniz düşük. Kutusuna çok dikkat ederseniz iade alabilirler. Oldu da kabul etmezlerse garantiye vermek istiyorum dersiniz. Serviste yenisiyle değişim ya da iade kararı çıkar eğer sorunluysa ürün.

Hocam ben sistemimi hep vatan'da toplattım. Topladıktan sonra zaten boot atıp bakıyorlar bir sıkıntı var mı vs. diye. Diğer şubelerini bilmem.
Benim PSU yetersiz olduğu için ve daha öncedende başka ekran kartı taktığımda görüntü vermediği için tedirgin oldum sizce başka ekran kartı ile görüntü verip vermediğini anlamak için ne yapabilirim. Bilgisayarcıya götürsem mi ?

Benim PSU yetersiz olduğu için ve daha öncedende başka ekran kartı taktığımda görüntü vermediği için tedirgin oldum sizce başka ekran kartı ile görüntü verip vermediğini anlamak için ne yapabilirim. Bilgisayarcıya götürsem mi ?

Psunuz kaç w? 12V'dan kaç Amper veriyor?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    697,7 KB · Görüntüleme: 130
Kaç yıllık bir psu? Bu arada A ve B yani Dual channel, Çift kanal olayında bildiğim kadarıyla

A> Anakart ve diğer bileşenler için,
B> Ekran kartı için

İkiye ayrılıyor diye biliyorum. En sağlıklısı eğer psu eski ise yeni bir 600W 80+ güç kaynağı ile birlikte almak olacaktır.

A> 144Watt veriyor
B> 192Watt veriyor.

Kaç yıllık bir psu? Bu arada A ve B yani Dual channel, Çift kanal olayında bildiğim kadarıyla

A> Anakart ve diğer bileşenler için,
B> Ekran kartı için

İkiye ayrılıyor diye biliyorum. En sağlıklısı eğer psu eski ise yeni bir 600W 80+ güç kaynağı ile birlikte almak olacaktır.

A> 144Watt veriyor
B> 192Watt veriyor.
Peki yeni bir PSU alsam orada test edebilir miyim 2 ürünüde

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı