Vatan Bilgisayar'da garanti için fatura olmaması

eoruce

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan aldığım bilgisayar bozulduğu için garantiye verdim ve garantide bize hiçbir fatura vb. bir şey vermediler şimdi mesaj geldi hangi parçada sorun var belirtilmemiş fakat ürünü kutu ve aksesuarlarıla geri getirmemiz gerektiğini iade olacağını söylediler elimde fatura yok çünkü garantide aldılar ve bir şey vermediler takibini yapamıyorum ayrıca ben bu bilgisayarı 2 sene önce 30k ya aldım şu anda toplamak istesem en az 70-80k eder bunu değiştirmeleri veya daha üstünü vermeleri gerekmez mi bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim

Buradan takibini yapacaktim fakat elimde hiçbir şey olmadigi icin fatura numarasını bilmiyorum ne yapmam gerek?

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan aldığım bilgisayar bozulduğu için garantiye verdim ve garantide bize hiçbir fatura vb. bir şey vermediler şimdi mesaj geldi hangi parçada sorun var belirtilmemiş fakat ürünü kutu ve aksesuarlarıla geri getirmemiz gerektiğini iade olacağını söylediler elimde fatura yok çünkü garantide aldılar ve bir şey vermediler takibini yapamıyorum ayrıca ben bu bilgisayarı 2 sene önce 30k ya aldım şu anda toplamak istesem en az 70-80k eder bunu değiştirmeleri veya daha üstünü vermeleri gerekmez mi bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim.

Buradan takibini yapacaktim fakat elimde hiçbir şey olmadigi icin fatura numarasını bilmiyorum ne yapmam gerek?

Şubeyi ara çok sert çık şikayet edeceğim sizi de servis takip numarasını verirler şubeye teslim ederken numara vermedin mi faturası yoksa en son aldığın tarihi biliyorsan yeniden fatura çıkartırlar.

Şubeyi ara çok sert çık şikayet edeceğim sizi de servis takip numarasını verirler şubeye teslim ederken numara vermedin mi faturası yoksa en son aldığın tarihi biliyorsan yeniden fatura çıkartırlar.

Hocam garantiye verdik kasayı aldılar dedik bize belge falan vermeyecek misiniz dedilerki yok vermiyoruz zaten ilerleme süreci SMS olarak gelecek size işte bugünde para iadesi olayı oldu ama asla iade istemiyorum çok saçma olur öyle şubeyi aramayı denedik ama akşam 6 da aradığımız için açmadılar yarın arayabilirim ararsam. (Fatura var ama garantiye verirken aldılar işte)

Hocam garantiye verdik kasayı aldılar dedik bize belge falan vermeyecek misiniz dedilerki yok vermiyoruz zaten ilerleme süreci SMS olarak gelecek size işte bugünde para iadesi olayı oldu ama asla iade istemiyorum çok saçma olur öyle şubeyi aramayı denedik ama akşam 6 da aradığımız için açmadılar yarın arayabilirim ararsam.

Ben şubeye mail attım dedim servisi aradım verdikleri takip numarası üzerinden takip edebilirsiniz dediler cihazımın servisini aradım model numarası ad soyadı verdim oradan kendi siteleri üzerinde açılan kayıt numarasını istedim verdiler sen fatura için sert çık vermeleri lazım faturasız satış işlemi yasak.

Ben şubeye mail attım dedim servisi aradım verdikleri takip numarası üzerinden takip edebilirsiniz dediler cihazımın servisini aradım model numarası ad soyadı verdim oradan kendi siteleri üzerinde açılan kayıt numarasını istedim verdiler sen fatura için sert çık vermeleri lazım faturasız satış işlemi yasak.

Okey yarın yapacağım.

Ne yaptınız hocam?

Gittik söyledik tamam dediler aldılar şimdi haberide geldi ekran kartı ve işlemci yanmış anakart ve SSD hala garantide daha gelmedi dediler onun dışındaki parçalara sağlam dediler şimdi değişim için merkeze yazdılar merkezde ekran kartı firmasına yazıyormuş 1 haftaya cevap verirler dedi oradaki çalışan bekliyoruz bizde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı