Vatan Bilgisayar'da Msi Gtx 970 Sorunu

Emrah Şaşmaz

Hectopat
Daha fazla  
Haftaya Cumartesi sistemi satın almaya gidecektim, ekran kartı ön siparişteyken satın alma işlemini gerçekleştireyim dedim fakat ürün şuan hiçbir mağazamızda bulunmuyor size Evga verelim dediler. Bende kabul etmedim nedenine gelecek olursak çekirdek ve bellek hızları 3 ya da 5 fazla olması bana oyunlarda direk olarak etki edecek bir fps değeri sunmayacağından böyle bir görüşteyim. Kesin olarak Msi satın alıcam fakat bu ürün stoklara ne zaman gelir, bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. @Recep Baltaş abi seninde görüşünü merak ediyorum, stoklarla ilgili herhangi bir bilgin varsa beni aydınlatırsan sevinirim .

Kardeşim ağızından bal damlıyor, kesin bir bilgi yani haftaya cumartesi alabilirim o zaman.

Ya her gün stok takip etmekten bıktım. 4 kasım da bekleyeceğim gelmezse alacağım valla gigabayt modelini

Bu arkadaşın konuşması beni umutlandırdı gerçekten inşallah dediği gibi olur.

Ben haftasonu gidip on sipariş vereceğim. Onceden ödemesini yapıp faturasını alabiliyorsunuz geldiginde de haber veririz gelip alırsınız dediler. Riske atmak istemiyorsanız siz de mağazaya gidip ödemenizi yapın derim onceden.

Evet, bana da benzer şeyler söylemişlerdi geçtiğimiz hafta sonu, demek ki bilgi gerçekten doğru. Bana iyi bir ihtimalle bu içinde bulunduğumuz hafta içinde kartların gelebileceği ama en kötü önümüzdeki hafta sonu veya sonraki haftanın başında kesin gelmiş olacağı söylendi. Farklı mağazalardan söylenenler tutarlı. İçimden bir ses önümüzdeki hafta bir süre burada birçok kişinin yerinde yeller eseceğini söylüyor

Benim gittiğim mağazadaki bey abi bir şeyler söyledi buna benzer arkadaşta üzerine böyle net konuşunca bende doğru olduğunu düşünmeye başladım. Sen haftaya Cuma günü yanıma gel halletmeye çalışıcaz dedi. Ama bakalım hemen alırız inşallah sistem topladım hepsini bir almak istiyorum telefon numarası aldım arayacağım .

Vatan Konya stoklarında görünür görünmez mağazaya gittim. Eleman sadece 1 tane geldiğini ve farklı mağazalardan satılmak için istendiğinin söyledi. Tabi hemen el attım ve kartı aldım. 2 hafta olmuştur alalı hala stokta yok. Ne zaman geleceğini sorduğumda haftaya sanırım gelir hepsi demişti. Kart muazzam alacaklara tavsiyedir. Sistem boşta iken fanlar stop. Her oyun ultra ayarlarda sıkıntısız. Ancak Watch dogs açıpta ayarları fullerseniz hayal kırıklığı olabilir. Anlık kasmalar takılmalar yaşanmakta. Oyun stabil değil diyorlar ya 980 alsan da kasar o oyun tahminimce.

Optimizasyon özürlü bir oyun zaten, saçma grafik hataları barındıran bir oyun tam bir hayal kırıklığı. Ama orjinal almayı düşünüyorum dijital olarak o kadar pahalı sayılmaz belki dlcler ile bu tip kasma sorunlarını çözmüşlerdir.

Orjinal oyun zaten bende ki kutulu almıştım. Bu arada kart en çok 74 dereceyi gördü. 2 GB vram yeterli diyorlardı 1920x1080 için ama call of duty ghostta ayarlar fullendiğinde 3500 MB vram kullanıyor. Bir çok oyun 2 GB'ı da geçiyor. 4 GB bellek iyi olmuş bu karta. Nvidia DSR olayıda başka güzellik.

Kardeşim amacın bizi kalpten götürmek mi? Kartı alalım bütün arkadaşlar ondan sonra niceliklerinden bahsedelim, kıskanıyoruz tamam kartın var anladık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…