Vatan Bilgisayar'da Msi Gtx 970 Sorunu

Emrah Şaşmaz

Hectopat
Daha fazla  
Haftaya Cumartesi sistemi satın almaya gidecektim, ekran kartı ön siparişteyken satın alma işlemini gerçekleştireyim dedim fakat ürün şuan hiçbir mağazamızda bulunmuyor size Evga verelim dediler. Bende kabul etmedim nedenine gelecek olursak çekirdek ve bellek hızları 3 ya da 5 fazla olması bana oyunlarda direk olarak etki edecek bir fps değeri sunmayacağından böyle bir görüşteyim. Kesin olarak Msi satın alıcam fakat bu ürün stoklara ne zaman gelir, bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. @Recep Baltaş abi seninde görüşünü merak ediyorum, stoklarla ilgili herhangi bir bilgin varsa beni aydınlatırsan sevinirim .

Kartı kullanıpta övmemek olmuyor çünkü iyi iş çıkartmış Nvidia. Sizede en kısa sürede ulaşır umarım.

Eskişehir'den de bana aynı şey söylendi: "Perşembe ya da cuma msi Gtx 970 elinize ulaşmış olur". İçimde bir heyecan !

Arkadaşlar müthiş olacak müthiş oyunlarda harika bir deneyim bizi bekliyor. Doğru kartı kullanmış olupta övmemek hakaret etmiş gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…