Vatan Bilgisayar'da Nakit Ödemede İndirim

jeAmindfiel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3.400 değerinde bir bilgisayar topladım Vatan Bilgisayar'dan yalnız kafama şu takıldı ve çevremdeki kimse bu konuda bilgi sahibi değil. O yüzden sizlere sormak istedim. Şimdi sitelerinde topladığım toplam 3.400TL olan parçaları bayisinden peşin nakit fiyata almaya kalksam, fiyatta oynama yaparlar mı? 3400 Tl'yi 2900'e 3000'e düşürürler mi? Lütfen bilgilendirir misiniz?
XDWMzO.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sistem ne için toplanacak oyun için mi Render için mi? Kasa çok gereksiz ve PSU bulunmuyor o kasada. Bütçe 3000 Lira olacaksa bir sistem toplayayım.

Anladım. peki hafta sonu %25 indirim olayı nasıl oluyor? Yani ben parçaları yılbaşından sonra alsam yılbaşı fiyatlarda oynama yaparlar. Normal olarak her firma yapar fiyatlarda bir kaç oynama. Mesela ben 1 ay falan beklesem işlemciyi sipariş etsem internete özel. Daha sonra da diğer anakart vs. sipariş edeyim. Kendim montaj yaparım.

Sistemi böyle alın oyun için İ7 gereksiz O.C yapmaya da gerek yok SSD ekledim sisteme.
Eki Görüntüle 35273

Sulu soğutucu istiyorum ve aldım mı işlemciyi de iyi almak istiyorum. CS:GO vb. oyunlarda üstün performans istiyorum ayriyeten daha sonra bir ekran kartı daha alacağım yani işlemci i5 ileriye dönük olarak görüyorm ben. i7 stabil kalabilir diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı