Vatan Bilgisayar'daki i5 12400F - RTX 4060 Ti sistem nasildir?

Bir de RTX 4070 OC güzel bir ekran kartı mı Ti olmasa fark eder mi çok

Şöyle söyleyeyim alablirsen tabii ki RTX 4070 almanı öneririm. Ti derken RTX 4060Ti´dan bahsediyorsunuz sanırım, eğer öyle ise evet RTX 4070. RTX 4060Ti´a kıyasla oldukça güçlü bir karttır. Eğer RTX 4070Ti´dan bahsediyor iseniz Ti modeli düz RTX 4070 modeline kıyasla %20´den fazla güçlüdür.

RTX 4060 Ti 1080p Oyunculuk kartıdır.
RTX 4070 1440p 2K Oyunculuk sınıfında orta seviyedir.

OKU!

RTX4070 Ti > RTX 4070--> %20-%25

RTX 4070 > RTX 4060 Ti--> %20.

Şöyle söyleyeyim alablirsen tabii ki RTX 4070 almanı öneririm. Ti derken RTX 4060Ti´dan bahsediyorsunuz sanırım, eğer öyle ise evet RTX 4070. RTX 4060Ti´a kıyasla oldukça güçlü bir karttır. Eğer RTX 4070Ti´dan bahsediyor iseniz Ti modeli düz RTX 4070 modeline kıyasla %20´den fazla güçlüdür.

RTX 4060 Ti 1080p Oyunculuk kartıdır.
RTX 4070 1440p 2K Oyunculuk sınıfında orta seviyedir.

OKU!

RTX4070 Ti > RTX 4070--> %20-%25

RTX 4070 > RTX 4060 Ti--> %20.
Çok sağolun hocam açıklayıcı oldu baya. Peki ben bu sistemi almayı düşünüyorum-> AMD R5 7500F - RTX4070 OC 12G - A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ana kartı B650M-R olarak değiştireceğim sadece sizce nasıl olur. Monitörü de 1080p 165hz kullansam tüm sistem birlikte uyumlu olur mı? Değiştirmem gereken veya eklemem gereken başka bir şey var mı. Bu sistem ile çoğu oyunu açabilir miyim

Çok sağ olun hocam açıklayıcı oldu bayağı. Peki ben bu sistemi almayı düşünüyorum-> AMD R5 7500F - RTX4070 OC 12G - A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Anakartı B650M-R olarak değiştireceğim sadece sizce nasıl olur? Monitörü de 1080p 165Hz kullansam tüm sistem birlikte uyumlu olur mı? Değiştirmem gereken veya eklemem gereken başka bir şey var mı? Bu sistem ile çoğu oyunu açabilir miyim?

Bu sistem tüm oyunları 2K´da bile açar 1080p için bile çok güçlü bir sistem. Ancak kasa çok problemli kasayı değiştirmeniz gerekli Thermaltake S200 TG 650W yapın. Power Boost markası altındaki PSU´ların geneli C4 görevi görüyor, yani evet Power Boost kasalar ve güç kaynakları iyi değil.

Dosya Ekleri

• 1722806164793.png
    1722806164793.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 19
Bu sistem tüm oyunları 2K´da bile açar 1080p için bile çok güçlü bir sistem. Ancak kasa çok problemli kasayı değiştirmeniz gerekli Thermaltake S200 TG 650W yapın. Power Boost markası altındaki PSU´ların geneli C4 görevi görüyor, yani evet Power Boost kasalar ve güç kaynakları iyi değil.
Son olarak ısınma yapar mı? Ekstra fan veya soğutucuya gerek var mı? Varsa hemen almam gerekir mı bir süre idare eder mı? Ve bu bütçeye göre bu sistem mantıklı mı fiyat performans olarak. Bir de daha uygun bütçeli bir sistem alsam uzun ömürlülük açısından fark yaratır mı,yoksa almışken bu paraya bu sistemi alıp uzun süre güncelliğini yitirmeden kullanmak mı mantıklı. Açıkçası genelde lol, cs2, pubg oynayacağım ama almışken bütçeli zorlayıp güzel bir sistem toplayayım bir daha uğraşmayayım kafasındayım. (İlk Bilgisayarım olacak)

Son olarak ısınma yapar mı? Ekstra fan veya soğutucuya gerek var mı? Varsa hemen almam gerekir mı bir süre idare eder mı? Ve bu bütçeye göre bu sistem mantıklı mı fiyat performans olarak. Bir de daha uygun bütçeli bir sistem alsam uzun ömürlülük açısından fark yaratır mı, yoksa almışken bu paraya bu sistemi alıp uzun süre güncelliğini yitirmeden kullanmak mı mantıklı. Açıkçası genelde LoL, CS2, PUBG oynayacağım ama almışken bütçeli zorlayıp güzel bir sistem toplayayım bir daha uğraşmayayım kafasındayım. (İlk bilgisayarım olacak)

Şöyle söyleyeyim RTX 4070 Super daha iyi bir seçenek olacaktır ileriye dönüklük için. Zaten yukarıda önermiştim, isterseniz tekrar gözden geçirin ama illa vatan diyorsanız RTX 4070 ekran kartı 2K´da en az 3 yıl götürebilecek bir ekran kartıdır. Siz zaten 1080p kullanacakmışsınız RTX 4070 çok rahat şekilde 5 yıl 1080p götürür.

NOT: Vatandaki sistemi de alsanız başka sistemi de R5 7500F ısınan bir işlemci fan almanız gerekecek. CS2 Valorant PUBG gibi oyunlarda problem olmaz ama tabii ki bir soğutucu almak gerekli. Önerim bu olur.

Şöyle söyleyeyim RTX 4070 Super daha iyi bir seçenek olacaktır ileriye dönüklük için. Zaten yukarıda önermiştim, isterseniz tekrar gözden geçirin ama illa vatan diyorsanız RTX 4070 ekran kartı 2K´da en az 3 yıl götürebilecek bir ekran kartıdır. Siz zaten 1080p kullanacakmışsınız RTX 4070 çok rahat şekilde 5 yıl 1080p götürür.

NOT: Vatandaki sistemi de alsanız başka sistemi de R5 7500F ısınan bir işlemci fan almanız gerekecek. CS2 Valorant PUBG gibi oyunlarda problem olmaz ama tabii ki bir soğutucu almak gerekli. Önerim bu olur.

Sinerji de önerdiğiniz sistem vatandakinden çok daha iyi aslında ve fiyat olarak da baya avantajlı gözüküyor. Bütçem el verirse sinerji de ki sistemi almayı daha çok istiyorum açıkçası. Yine bi değerlendirmesini yapıp karar vereceğim. Yardımınız için teşekkür ederim

40k ya kadar

Güncel oyunları açsın yeterli üst düzey bir sistem istemiyorum. Genelde LoL, CS2, PUBG oynayacağım. GTA V'e Last of Us gibi oyunlar da oynamak istiyorum

Ben de benzer oyunları oynamak istiyorum ve bu oyunları uzunn yıllar en üst düzeyde oynatacak sistemim olsun istiyorum. Özellikle Valorant, PUBG, CS:GO gibi FPS oyunlarını. Gaming gen de 6 ay peşin taksit var world karta özel, istersen oraya bak. Bu oyunlar için sistem aldığında, deneyimlerini söyler misin? FPS ve sıcaklık ne kadar vs

Sinerji de önerdiğiniz sistem vatandakinden çok daha iyi aslında ve fiyat olarak da baya avantajlı gözüküyor. Bütçem el verirse sinerji de ki sistemi almayı daha çok istiyorum açıkçası. Yine bi değerlendirmesini yapıp karar vereceğim. Yardımınız için teşekkür ederim
Güvenilir bir yerden almak istiyorum o yüzden vatanda ki önerdiğiniz sistemi alacağım. RTX 4070 ile super arasında da pek fark yok, işlemci olarak da öyle olduğunu düşünüyorum R5 7600 ile 7500F birbirleri ile çok yakın epey.com dan baktım. Sinerjideki sistem biraz daha aavantajlı fiyat olarak ama ödeme seçeneği olarak bana uygun değil. Bir de 500 gb ssd yeterli olur mu 1TB a mı geçeyim. Ve kasayı thermal take kasaya geçmesem sorun yaşar mıyım

Ben de benzer oyunları oynamak istiyorum ve bu oyunları uzunn yıllar en üst düzeyde oynatacak sistemim olsun istiyorum. Özellikle Valorant, PUBG, CS:GO gibi FPS oyunlarını. Gaming gen de 6 ay peşin taksit var world karta özel, istersen oraya bak. Bu oyunlar için sistem aldığında, deneyimlerini söyler misin? FPS ve sıcaklık ne kadar vs
Teşekkür ederim ama vatandan almak daha mantıklı geliyor. Tabiki aldığımda söylerim merak ettiklerinizi

Güvenilir bir yerden almak istiyorum o yüzden vatan da ki önerdiğiniz sistemi alacağım. RTX 4070 ile super arasında da pek fark yok, işlemci olarak da öyle olduğunu düşünüyorum R5 7600 ile 7500F birbirleri ile çok yakın epey.comdan baktım. Sinerji'deki sistem biraz daha aavantajlı fiyat olarak ama ödeme seçeneği olarak bana uygun değil. Bir de 500 GB SSD yeterli olur mu 1TB'a mı geçeyim. Ve kasayı thermal take kasaya geçmesem sorun yaşar mıyım?

Vatandaki sistemi alabilirsin, ama evet kasayı değiştir. SSD kısmına gelince şimdilik 500GB yeterli olur ileride istersen 1TB´a yükseltirsin. AMA KASAYI DEĞİŞTİR!

Vatandaki sistemi alabilirsin, ama evet kasayı değiştir. SSD kısmına gelince şimdilik 500GB yeterli olur ileride istersen 1TB´a yükseltirsin. AMA KASAYI DEĞİŞTİR!

Monitör olarak da bunu düşünüyorum nasıl sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı