Vatan Bilgisayar'dan 25.000 TL'ye sistem önerisi

Vatandan özel %15 indirimsiz alırsanız.
Piyasadan %20 daha pahalıya almış olursunuz. AMD işlemci neden istemiyorsunuz?

12400F güzel Ryzen 5600'den daha iyi.

Vatan'dan alırsanız kazık yersiniz. Tek tek görecek bir şey yok zaten. İnternetten olmaz mı?

Uğraşmak istemiyorum geldiğinde parçada sıkıntı çıkarsa aylar sürüyor.

Vatan Bilgisayar neden şart, ailevi bir sebep değilse, internetten toplayın gitsin hocam, hem daha ucuza gelir hem de fikir değiştirirseniz vs. iade etmekte kolaylık olur, vatan bile bile kazık atıyor insana.

Hocam fikir değiştirmicem vatandan alacağım parçada sıkıntı çıkarsa vb iadeler uzun sürüyor.

Hocam fikir değiştirmicem vatandan alacağım parçada sıkıntı çıkarsa vb iadeler uzun sürüyor.
Ben de biliyorum vatanin kazık olduğunu.

Ben de biliyorum vatanin kazık olduğunu.

Alakası yok, vatan daha çok uğraştırır. Sorun çıkarsa vatan değil servisler bakacak aynı hesap.

Parça geldiğinde sıkıntı çıkarsa uğraşmanız gerekmeyecek zaten, vatan kullanıcı hatası cart curt diyerek işi uzatacak paranız heba olacak, internette ise keyfi olsa dahi 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.

Hocam ben size bilgisayar iyi mi diyorum zaten vatanın kazık olduğunu biliyorum uzatmaya gerek sadece bilgisiyar iyi mi neleri yükseltilebilir.

Hocam ben size bilgisayar iyi mi diyorum zaten vatanın kazık olduğunu biliyorum uzatmaya gerek sadece bilgisiyar iyi mi neleri yükseltilebilir.
Attığınız bilgisayar iyi değil, Frisby veya Rampage PSU alınmaz en kötü PSU markalarından biridir.
O bütçede 3060 Ti parayı sokağa atmaktır, aynı bütçede RTX 4070 sistem kurup iki katı daha fazla FPS alabilirsin.

Hocam ben size bilgisayar iyi mi diyorum zaten vatanın kazık olduğunu biliyorum uzatmaya gerek sadece bilgisayar iyi mi neleri yükseltilebilir.

Gene kötü bir sistem ama Vatan'dan almak için bir sebebiniz yok sizin. Vatan'da mağazadan alınırsa iade aşırı zor.

Hocam bana lütfen 21 bine 4070 sistem atar mısın çok istiyorum.

25K'ya toplanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı