Vatan Bilgisayar'dan 3000 TL'ye Sistem Topladım

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar, internetten alış veriş olayına gelince kesinlikle buna karşı olmam veya ismiyle güven veren firmaları kötülemem falan söz konusu değil şahsen ben ayakkabıyı bile internetten alan birisiyim fakat bu denli elektronik alışverişlerinde satış sonrası hizmette yaşanacak aksaklıklar uzayan kargo ve tamir sürelerini vs göz önünde bulundurunca 300 liradan kaçmak için süreci sancılı hale getirmek bana pek mantıklı gelmediğinden vatan bilgisayardan toplama gereği duydum

Yanlız şöyle bir problem oldu bu sistemi 50 liralık bir monitöre bağlayacağım ona şimdilik bütçem kalmadı :)
İnsanlar 240 GB ile 500 GB ile gayet güzel geçinirken ben neden her gün onlarca GB'lık veri silmeme rağmen 1 TB'lık harddiskimi hep dolu görüyorum ? :D
Valla hocam 240 gb bana bayağı yeterli ya :) oyun canarı veya arşiv manyağı birisi sayılmam Knight Online gibi 1 gb lik boyutu olan 15 yıllık oyunu oynuyorum :) çok fazla depolama alanına ihtiyaç duymuyorum açıkcası :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı