Vatan Bilgisayar'dan 3700 TL'ye monitör dahil sistem

Bütçe
3500

HuseyindUYAN

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Avcı
Sistem APU olabilir, sadece LOL oynanacak. İtopya'dan, Hepsiburada'dan topla falan demeyin, babam güvenmediği için alamıyorum oralardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.700 TL'ye böyle bir sistem alabilirsin. Amaç sadece LOL ise daha düşük bir sistem de alabilirsin.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Babanıza bu mesajı okutun.
Vatan bilgisayardan, KDV indirimi yakalanmadığı sürece kesinlikle ürün alınmaz. Fiyatlarının pahalılığı sebebi ile zor kazandığınız para ile ya düşük bir sistem toplamak zorunda kalır yada kafanızda kurduğunuz bir sistemi daha pahalıya almış olursunuz.
Burada tavsiye edilen bir çok firma daha uygun fiyatları ile güvenilir alışveriş yapabileceğiniz firmalar. Bu forumda ki en başta ben olmak üzere hemen hemen her üye bu firmalardan alışveriş yapıyor yapmaya da devam ediyoruz.
Ayrıca mağazada elden alınmış ürünlerin yasalar gereği geri iadesi söz konusu olmayabiliyor. İstisnalar hariç, internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde 14 gün içerisinde iade söz konusu oluyor.

@Merdo44 Şu Capslock'unu bir kapat önce. Sonra da yanlış bilgilendirme yapmayı bırak. Kanıtlasana I3 ile oyun oynanmadığını bana. Aç milyonlarca test izle bakalım ne oynanmıyormuş? PC hakkında gram bilgin yok gelip gidip bir şey bilmediğin konu hakkında atıp tutuyorsun. Açtığın konularına baktım daha APU nedir onu bilmiyorsun geliyorsun burada ''KöRdEŞ I5 yap I3 oyun oynanmıyor EğğĞğ'' diye yorum yapıyorsun.

işlemci - 633 tl
anakart - 466 tl
bellek - 526 tl
kasa + güç kaynağı - 681 tl
ssd - 328 tl

toplam - 2634 tl

Sistem APU. Harici ekran kartı yok. Bunun üzerine istediğiniz monitörü ekleyebilirsiniz. Büyüklüğünü, renklerin canlılığını, ses seviyesi vs. hepsini mağazada kontrol ederek beğendiğinizi alın. Ölü piksel olmaması için orada kontrol ediliyor mu sorun. Sadece LoL oynayacaksanız bu sistem işinizi rahatlıkla görür. Bütün çevre parçalarını olabildiğince kaliteli seçtim. Daha ucuza da bu sistem kurulabilir. Normalde bu sistemin pahalı olduğunu hatırlatayım. Sadece Vatan üzerinden toplandığı için olasılıklar kısıtlı. Depolama olarak 250 GB yetmez derseniz artırabilirsiniz veya 1 TB HDD ekleyebilirsiniz. Bütçenizi aşmaz.

Babanıza bu mesajı okutun.
Vatan bilgisayardan, KDV indirimi yakalanmadığı sürece kesinlikle ürün alınmaz. Fiyatlarının pahalılığı sebebi ile zor kazandığınız para ile ya düşük bir sistem toplamak zorunda kalır yada kafanızda kurduğunuz bir sistemi daha pahalıya almış olursunuz.
Burada tavsiye edilen bir çok firma daha uygun fiyatları ile güvenilir alışveriş yapabileceğiniz firmalar. Bu forumda ki en başta ben olmak üzere hemen hemen her üye bu firmalardan alışveriş yapıyor yapmaya da devam ediyoruz.
Ayrıca mağazada elden alınmış ürünlerin yasalar gereği geri iadesi söz konusu olmayabiliyor. İstisnalar hariç, internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde 14 gün içerisinde iade söz konusu oluyor.
İnanırmısın Benim Babam Sanane Gardaş Kazığı Yiyecek Ben Değilmiyim Diyor 🤣. Şimdi 4500 TL ye alacağım sistemi Şubat'ın Ortasında 6.000 6.500 TL olmasını bekliyorum. Sırf İşlemcide 200 TL koyuyor Vatan Bilgisayar

İnanırmısın Benim Babam Sanane Gardaş Kazığı Yiyecek Ben Değilmiyim Diyor 🤣. Şimdi 4500 TL ye alacağım sistemi Şubat'ın Ortasında 6.000 6.500 TL olmasını bekliyorum. Sırf İşlemcide 200 TL koyuyor Vatan Bilgisayar
Hocam bugün vatandan klavye ve mouse aldım. Mouse'a ekstra 30 klavye'e ekstra 20₺ ödedim. Kulaklık ta alacaktım ekstra 50₺ oynuyor. Toplamda 100₺ yapıyor bu bir asgari ücretlinin günlük kazandığı paradan fazla. Acil lazım olduğu için internetten sipariş vermedim fakat koydu baya bir. Yapmayın almayın.

Hocam bugün vatandan klavye ve mouse aldım. Mouse'a ekstra 30 klavye'e ekstra 20₺ ödedim. Kulaklık ta alacaktım ekstra 50₺ oynuyor. Toplamda 100₺ yapıyor bu bir asgari ücretlinin günlük kazandığı paradan fazla. Acil lazım olduğu için internetten sipariş vermedim fakat koydu baya bir. Yapmayın almayın.
Bende babama anlattım ama dinlemiyorki. İşi yok gücü yok babam tesisat işleriyle uğraşır, Kış aylarındada evde yatar. Boş yere para harcayacak. Sırf 2013'te aldığım Laptopu garantiye gönderirken gelip evin önünden aldılar diye. Birde zamanında kimse olamayan Laptopu almıştım diyor hala 🤣 Çıldıracak seviyeye geldim bu adamın zaman hakkında hiçbir fikri yok. Buda ona ders olur. Aklıma İyi Düşürdünüz Ben Şu Kulaklığımıda Değiştiriyim bi. 🤣
Bu arada Asgari Ücretli Bir İnsanın Günlüğü 77.46 TL yapıyor. Gerçekten Çok Zor Durumdasınız Bizim İşlerimiz Yine Bi Tık İyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı