Vatan Bilgisayardan 472 TL'ye Intel i5 4690K ve GTX 780 Sisteme Anakart Tavsiyesi

berat öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Vatan computerdan Gaming 5 anakart almıştım ancak değişim yapılacak , gaming sistem toplamıştım zaten. Xigmatek Talon w kasa , Intel i5 4690k işlemci , Gskill 2400 mhz 8 gb Ram , WD Caviar Blue SATA 3.0 Hard disk , Corsair Force LS SSD , Asus GTX 780 Direct CU II 384 bit 3gb Ekran kartı. Kullandığım bileşenler bunlar da MSI Gaming 5'ten daha üst seviye uygun fiyata anakart lazım yardım eder misiniz? Yarın alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Cem Gürel arkadaşıma katılıyorum ama sen ona benzer anakartlarada bakabilirsin.
gaming 5 aldım yine ancak soğutucu da ekledim doların fiyatıa artınca saçmalık olurdu üst seviye birşey alsaydım :( şimdi de bios uptade sorunu var yapamadım diğer türlü de sorun olur diye korkuyorum , öncesinde biosu direk yüklemişti windows açıkken hiç usbye atmadan yapmıştım şimdi tedirginim...

Merhabalar Vatan computerdan Gaming 5 anakart almıştım ancak değişim yapılacak , gaming sistem toplamıştım zaten. Xigmatek Talon w kasa , Intel i5 4690k işlemci , Gskill 2400 mhz 8 gb Ram , WD Caviar Blue SATA 3.0 Hard disk , Corsair Force LS SSD , Asus GTX 780 Direct CU II 384 bit 3gb Ekran kartı. Kullandığım bileşenler bunlar da MSI Gaming 5'ten daha üst seviye uygun fiyata anakart lazım yardım eder misiniz? Yarın alacağım.
Şu anda gaming 5 490TL. Peki neden değiştirmek istiyorsunuz ?

Özür dilerim, konudan alakasız olacak, kasanızdan memnunmusunuz acaba ?
uzun süredir girmiyordum ancak evet memnunum full tower olarak almamıştım adam mid tower demişti bana ancak sonradan öğrendim yani kasada :D Ayrıca fan slotları ve yalıtımı iyi tatmin edici + power supply içinde bence harika bir kasa kısacası.

Şu anda gaming 5 490TL. Peki neden değiştirmek istiyorsunuz ?
Üzerine bir miktar daha koyup daha iyi birşey almak istedim açıkçası ama sonra vazgeçtim anakartı değişmekten zaten üst düzey performans alıyorum yenisiyle değiştim. Anakartta sorun belirlendi garantide değişim yapılacaktı ondan hediye çeki verdiler yada yenisiyle değişelim dendi ben de yenisiyle değiştim olayın özü bu.

Z97X-Gaming 5 diyorum. Bin basar :) 50TL daha vermek gerekiyor maalesef.

GA-Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Olmadı bunu al. Z87 soket olması hiçbir şey değiştirmez. Gaming adı altında Z87 serisinin Gaming 5'i.

Msi Z87-G45 Gaming İntel Z87 Soket 1150 Ddr3 3000Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Tarz mı istiyorsun? Bunu al o zaman.

MSI Z97S SLI KRAIT EDITION Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI Anakart - Vatan Bilgisayar
Benim kasanın içi kırmızı olduğundan dolayı ( Kasa fanları turuncu ama sırıtmıyor.) Kırmızı anakart alayım dedim hem penceresi de var zaten hoş duruyor bakılınca tabi ileride ufak değişiklikler olacak bir tane de xigmatek işlemci soğutucusu aldım sistem şuan bayağı stabil çalışıyor 4.400 Mhz kadar overlock yaptım sorun yok bir kaç gün durdum sonra 4202 mhz de bıraktım önceden 4.2 de takılmalar yapıyordu diye hatırlıyorum stock fandan dolayı mı anakarttan dolayı mı bilmiyorum :D

MSI olması şart değildi tabiki de ama arayüzü hoşuma gidiyor hani kolay geliyor yada ben çok videolarını izlediğim için de olabilir bana yakın gelen marka olarak MSI'ı tercih ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı