Vatan Bilgisayar'dan 5000 TL Sistem Toplama

mr.ertugrul

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5000-5200₺ arası bir bütçem var. Alınabilecek en iyi sistemi almak istiyorum. Kasanın camlı olmasını istiyorum. Parçalar ışıklı ve gösterişli olsun istiyorum. Hangi parçaları almalıyım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar 5000-5200₺ arası bir bütçem var. Alınabilecek en iyi sistemi almak istiyorum. Kasanın camlı olmasını istiyorum. Parçalar ışıklı ve gösterişli olsun istiyorum. Hangi parçaları almalıyım yardımcı olur musunuz?
1-2 ay sonra al bence ryzen felan bir rayına otursun ona göre toplarız

Aynı kasanın mavi ledli olanı da var aynı fiyata. Ben böyle bir şey yaptım. Anakart, Kasa ve Ram kırmızı ledli. Ekran kartı kırmızı siyah. Çok güzel görünecek sanırım. :)
5k RX 480 M-.png

Aynı kasanın mavi ledli olanı da var aynı fiyata. Ben böyle bir şey yaptım. Anakart, Kasa ve Ram kırmızı ledli. Ekran kartı kırmızı siyah. Çok güzel görünecek sanırım. :)
Eki Görüntüle 219050
Ama bu tamamen amd tabanlı olmuş. Evga gtx 1060 ssc,i5 6600 ve B150 Gaming M3 sanki daha iyi olur gibime geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı