Vatan Bilgisayar'dan 5500 TL sistem önerisi

Bütçe
5500
Haklisiniz ilk defa toluyacağım peki Vatan'dan OEM hangi sistem almalıyım önerileriniz varsa.

Bence duser heleki yaza doğru düser tahminimce beklemek en iyisi.
Hocam tekrar söylüyorum, şuan ekran kartı piyasasında sorun olduğu için sistemlerin fiyatı çok yüksek. Yaza doğru düzelecek gibi o zaman göz atarsınız.

Bu sistem alınmaz. Açık net.
O fiyat bandında sistem toplayabilirsiniz. Hazır sistem için GameGaraj düşünebilirsiniz. Kendiniz toplarsanız da Hepsiburada ve Amazon'dan sipariş verebilirsiniz.

Bu sistem alınmaz. Açık net.
O fiyat bandında sistem toplayabilirsiniz. Hazır sistem için GameGaraj düşünebilirsiniz. Kendiniz toplarsanız da Hepsiburada ve Amazon'dan sipariş verebilirsiniz.

Yorumlarda iyi yaziyor peki size gore neler kötü GTA 5 FPS alamaz miyim?

Yorumlarda iyi yaziyor peki size gore neler kötü GTA 5 FPS alamaz miyim?

1. o fiyata 9. nesil alınmaz. 10. nesilden aşağı düşmeyin. Yakında 11. nesil gelecek.
2. o kadar para verip içinde SSD olmayan bir sistem mi?
3. o ekran kartı bile şu an o sistemin fiyatından fazla bu yüzden stokta yok ürün.
4. Vatan da fiyatlar daha yüksektir dışardan alırsanız, kendini toplarsanız daha uyguna gelir.
5. günümüz oyunları, sistemleri için tavsiyemiz 16 GB RAM'dir.
6. anakart ölü yatırım eski tip.
7. 10. nesil bir işlemci ve b serisi bir anakart tavsiyemdir.
8. PSU konusunda net bir şey göremedim.
İlk izlenim için bence yeteri kadar olumsuz yorum yaptım.

1. o fiyata 9. nesil alınmaz. 10. nesilden aşağı düşmeyin. Yakında 11. nesil gelecek.
2. o kadar para verip içinde SSD olmayan bir sistem mi?
3. o ekran kartı bile şu an o sistemin fiyatından fazla bu yüzden stokta yok ürün.
4. Vatan da fiyatlar daha yüksektir dışardan alırsanız, kendini toplarsanız daha uyguna gelir.
5. günümüz oyunları, sistemleri için tavsiyemiz 16 GB RAM'dir.
6. anakart ölü yatırım eski tip.
7. 10. nesil bir işlemci ve b serisi bir anakart tavsiyemdir.
8. PSU konusunda net bir şey göremedim.
İlk izlenim için bence yeteri kadar olumsuz yorum yaptım.

Peki Hepsiburada gibi sitelerden alsam ucuz buldugum yerden parcalari alip toplasam olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı