Vatan Bilgisayar'dan 6 bin TL'ye monitör önerisi

clemroyale

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ B450 A-PRO MAX
8 GB 3200MHZ G.SKİLL
MSİ GAMİNG TRİO X RTX 2070 SUPER
RYZEN 5 5500
Meslek
Öğrenci
6k bütçem var. Mağazadan gidip almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan çok pahalı. Bu bütçede Vatan'dan alacağınız herhangi bir monitör büyük olasılıkla kötü olacaktır. Akakçe gibi yerlere bakarak monitör almanızı tavsiye ederim.

Deneyerek ve kontrol ederek veriyorlar daha güvenli en azından.

Vatan da var mı bilmiyorum.

Hocam var ama 800TL fark var arada bayram bitsin düşünürüz😂

Dostum bunu al bende bunu kullanıyorum çok memnunum. Ghosting veya ölü pixel gibi bir sorun yok sağa sola ve yukarı aşağı oynuyor renkleri falan da güzel rahatlıkla alabilirsinASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Aklımda bu monitör hocam bütçe yetmezse bunu alacağım.

Deneyerek ve kontrol ederek veriyorlar daha güvenli en azından.

Bütçe yüksek olsa iyi modellerinden birini alın deme imkanımız olurdu. Bu bütçelerde bile internetten sipariş vermeye kalksak ve iyi dediğimiz monitörleri sıralasak bir elin parmağını geçmez. 1080p monitörlerde kıtlık var şu an. 2K fiyatlarına hatta daha da pahalıya satılıyorlar. Düşük renk gamutu, düşük kontrast ve yavaş panel yerine bunları iyi yapan 1-2 tane ölü pikselli monitörü tercih ederim. Ki 1 tane ölü pikselli bir monitör gelse bile THH ile hakkını geri alabilirsin. Ama mağazadan monitör alırsan kendin görerek seçtiğin için sorunlu model gelmediği sürece iade edemezsin. Yani beğenmedim vs demek kabul görmez.

Bütçe yüksek olsa iyi modellerinden birini alın deme imkanımız olurdu. Bu bütçelerde bile internetten sipariş vermeye kalksak ve iyi dediğimiz monitörleri sıralasak bir elin parmağını geçmez. 1080p monitörlerde kıtlık var şu an. 2K fiyatlarına hatta daha da pahalıya satılıyorlar. Düşük renk gamutu, düşük kontrast ve yavaş panel yerine bunları iyi yapan 1-2 tane ölü pikselli monitörü tercih ederim. Ki 1 tane ölü pikselli bir monitör gelse bile THH ile hakkını geri alabilirsin. Ama mağazadan monitör alırsan kendin görerek seçtiğin için sorunlu model gelmediği sürece iade edemezsin. Yani beğenmedim vs demek kabul görmez.

Hocam daha üstüne çıkarsam Hawk koltuk veya G29 alacağım gümrükten o yüzden daha yukarı çıkmıyorum.

Vatan yerine internetten sipariş verin.

Hocam bazıları internette daha pahalı bazıları vatan da çok değişiyor fiyatlar bayram sonuna kadar karar vermem gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı