Vatan Bilgisayar'dan alınan ASUS monitörde ölü piksel var

TigerMan

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller;

Vatan Bilgisayar'dan 2 gün önce ASUS marka bir monitör aldım, evde monitörü kurduktan sonra 1 adet ölü piksel fark ettim. Onu fark ettiğim için sürekli ekrana bakarken gözüm ona gidiyor rahatsızlık veriyor.

Ben bu ürünü Vatan Bilgisayar'a tekrardan getirip ölü piksel var dersem bana ne derler? Değişim istiyorum dersem değişirler mi? Eğer servise gönderilmesi lazım derse açıkçası göndermek istemiyorum. Sonuçta sıfır ürün.

Garanti belgesi, faturası hepsi bende duruyor. Götürdüğümde eğer değişelim yenisini verelim derlerse ona kabulüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller;

Vatan Bilgisayar'dan 2 gün önce ASUS marka bir monitör aldım, evde monitörü kurduktan sonra 1 adet ölü piksel fark ettim. Onu fark ettiğim için sürekli ekrana bakarken gözüm ona gidiyor rahatsızlık veriyor.

Ben bu ürünü Vatan Bilgisayar'a tekrardan getirip ölü piksel var dersem bana ne derler? Değişim istiyorum dersem değişirler mi? Eğer servise gönderilmesi lazım derse açıkçası göndermek istemiyorum. Sonuçta sıfır ürün.

Garanti belgesi, faturası hepsi bende duruyor. Götürdüğümde eğer değişelim yenisini verelim derlerse ona kabulüm.
Değişim iste yaparlar büyük ihtimal ama bizim vatan bilgisayardan hiç memnun kalmadım ben.

İyi Sosyaller;

Değişim yaparlar büyük ihtimalle hatalı ürün çünkü şansınızı deneyin

Bir yazıcı aldık garantisi vardı bozuldu danışmaya yolladık hiç bir yerde yazmamasına rağmen dediler ki mürekkebi boşaltın. başta denedik öyle götürdük bu seferde kutusu yok diye yine almadılar. Biz de en son sinirlendik aldık yazıcıyı sertçe yere vurduk çıkan plastikleri her şeyi ateşte yaktık semaver yapmıştık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı