Vatan Bilgisayar'dan alınan tablet iadesi nasıl yapılır?

Rosevolia

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Güzel Sanatlar Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce yani cumartesi günü ailem bana tablet aldı. Fakat tablet benim istediğim modelin altı. Bu tableti iade edebilir miyim? Tablet kutusunu açtık ve baktık istediğim özellikleri karşılamıyor, bana yetmiyor. İade edip bir üst modelini alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce yani cumartesi günü ailem bana tablet aldı. Fakat tablet benim istediğim modelin altı. Bu tableti iade edebilir miyim? Tablet kutusunu açtık ve baktık istediğim özellikleri karşılamıyor, bana yetmiyor. İade edip bir üst modelini alabilir miyim?
İade edebilirsiniz diye biliyorum daha 2 gün olmuş açıp açmamanız önemli değil yetersiz geliyorsa gidin konuşun.

‘'Satın alınan elektronik ürünlerde; SIM kart takılması, Wi-Fi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Aynı zamanda ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz."

‘'Satın alınan elektronik ürünlerde; SIM kart takılması, Wi-Fi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Aynı zamanda ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz."

Bir noktada mantıklı ama normal kullanıcılar için acımasız ve saçma.

Bir noktada mantıklı ama normal kullanıcılar için acımasız ve saçma.

Normalde böyle bir şey yok, bu Vatan'ın kendi koyduğu kural. Apple ve Hepsiburada 14 gün içinde SIM kart takılmış olsa dahi iade alıyor. Bu yüzden bu Vatan gibi iğrenç yerlerden alışveriş yapmayın diyoruz.

Normalde böyle bir şey yok, bu Vatan'ın kendi koyduğu kural. Apple ve Hepsiburada 14 gün içinde SIM kart takılmış olsa dahi iade alıyor. Bu yüzden bu vatan gibi iğrenç yerlerden alışveriş yapmayın diyoruz.

Evet araştırdım ve gerçekten sadece vatan için geçerli bir durum diyebiliriz. Diğer firmalar az da olsa iadeyi kolaylaştırıyor fakat Vatan Bilgisayar bu konuda pek elverişli bir mağaza değil. Herkesin cevapları için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı