Çözüldü Vatan Bilgisayar'dan alınmayan ürün için destek almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SpaceSoldier

Kilopat
Yer
Pluton
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar bilgisayarımda BIOS ile ilgili bir problemim var. Çözemezsem Vatan Bilgisayar'a gidip destek almak istiyorum ama ürünü İtopya mağazasından aldım. Parasını verdiğimiz taktirde Vatan Bilgisayar'dan böyle bir destek alabilir miyiz? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Vatan Bilgisayar fatura koşuluyla destek sağlıyor zaten. Faturanız olmadığı için destek alamazsınız.
Yanlışınız var hocam. Faturasız birçok kez destek aldım. Sistemlerinde ürünler zaten var, her şey bilgi ekranında gözüküyor.

Merhabalar bilgisayarımda BIOS ile ilgili bir problemim var. Çözemezsem Vatan Bilgisayar'a gidip destek almak istiyorum ama ürünü İtopya mağazasından aldım. Parasını verdiğimiz taktirde Vatan Bilgisayar'dan böyle bir destek alabilir miyiz? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Alma olasılığın var tabii, ancak bunun yerine herhangi bir servise dahi gidebilirsin. Vatan Bilgisayar'ın yardım edeceği ihtimali çok düşük.

Yanlışınız var hocam. Faturasız birçok kez destek aldım. Sistemlerinde ürünler zaten var, her şey bilgi ekranında gözüküyor.
Bizzat Kuşadası Vatan Bilgisayar şube elemanından aldığım bir bilgi. Çalışandan çalışana değişiyor demek ki. Ben faturasuz götürdüğümde kabul edilmemişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı