Vatan Bilgisayar sorunlu ürün mü satıyor?

OneLifeLiveIt

Kilopat
Haziran ayı sonunda Vatan Bilgisayar'dan topladığım bilgisayarı bugüne kadar doğru dürüst kullanamadım. İlk birkaç hafta sorunsuz kullandım. Sonrasında cızırtı sesi ve ekran kartının fanının sürekli çalışması sebebiyle PSU ve ekran kartı servise gitti. Ekran kartı yenilendi ancak ROG STRIX 1660 Ti OC ellerinde olmadığı için Advanced model ROG STRIX 1660 Ti ile değişim yapıldı. Aynı şekilde Cooler Master 700W PSU servisten değiştirildi diye eski kutusuyla geri geldi. Tüm bu işlemler Vatan Bilgisayar tarafından yapıldı. Buraya kadar her şey normal fakat PSU cızırtı problemiyle tekrar servise yollandı. Üstelik Vatan Bilgisayar'dan yollanan PSU 5 günde servise ulaşmış. Bugün 7. Gün ve herhangi bir işlem yapılmamış. Haliyle yine bilgisayarı kullanamayacağım. İade talep edildi. Öte yandan Vatan Bilgisayar'da gördüğüm bir şey dikkatimi çekti. PSU rafından kutusu açılmış bir PSU çıkarıp denedik. Acaba bu haliyle başka birine satılacak mı yoksa rafta duracak mı diye düşünmeden edemedim.

Yeni PSU ile değişim olupta aynı sorunun devam etmesi aklıma şu soruyu getirdi "Vatan Bilgisayar sorunlu ürün mü satıyor? "

PC' mi Vatan Bilgisayar' dan toplayıp montajlattırdım, keşke montajlattırmasaydım; ürün kutuları falan teslim edildi fakat, ürünün içindeki bazı aparatların olmadığını sonradan sıfır kutu açılışı videolarını izleyerek anladım. Yetmemiş Sıvı pompanın ve radyatör fanlarının da yanlış pinlere takıldığını farkettim.

İndirim konusuna gelirsek aslında Vatan PC' nin indirimli diye sattığı ürünleri çevre sitelerden aynı fiyata toplayabileceğimi farkettim.

Yukarıdaki yorumları da hesaba katarsam artık Vatan PC' den alışveriş yapabileceğimi pek sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı