Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapılır mı?

bayyuksel

Decapat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar’ın internet sitesinden alışveriş yapan ve herhangi bir sorun yaşayan var mı? (Para iadesi sürecinde, ürün garantisinde, kargo teslimatında vs.) Asus Tuf VG27AQL5A monitör almayı düşünüyorum. Buradan alırsam 1 ölü piksel veya IPS glow olursa 14 gün içerisinde diğer internet siteleri gibi iade alırlar mı? İnternette hakkında çok şikâyet var ve benim de bu mağaza ile iyi bir geçmişim yok. Daha önce hakem heyetine vermiştim, öyle hakkımı alabilmiştim. Monitör modeli sadece burada ve bir diğer sitede var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden alışveriş yapan ve herhangi bir sorun yaşayan var mı? (para iadesi sürecinde, ürün garantisinde, kargo teslimatında vs.) ASUS TUF VG27AQL5a monitör almayı düşünüyorum. Buradan alırsam 1 ölü piksel veya IPS glow olursa 14 gün içerisinde diğer internet siteleri gibi iade alırlar mı? İnternette hakkında çok şikâyet var ve benim de bu mağaza ile iyi bir geçmişim yok. Daha önce hakem heyetine vermiştim, öyle hakkımı alabilmiştim. Monitör modeli sadece burada ve bir diğer sitede var.

İade etmiyorlar bende tablet vardı garantiye götürdüm tabletin fiyatknı istiyorlar dava açtım yani kısaca sipariş etmeyin ama önce kontrol yapın bir şey yoksa alıabilirsiniz onda sıkıntı yok.

Ben sistemi vatandan aldım çok memnunum aynı monitörü kullanıyorum ayrıca vatan bilgisayardan daha güvenilir yer bulamassın ben sana söyliyim ama gittim elden aldım vatan bilgisayar sistemi test etmeden yollamaz. 1000 tl fazla verdim mağazadan aldım kafam rahat.

Ben sistemi vatandan aldım çok memnunum aynı monitörü kullanıyorum ayrıca vatan bilgisayardan daha güvenilir yer bulamassın ben sana söyliyim ama gittim elden aldım vatan bilgisayar sistemi test etmeden yollamaz. 1000 tl fazla verdim mağazadan aldım kafam rahat.
Usta ben internetten aldım şu an TUF VG27AQL5A model, bir piksel patlak. Test edemeden aldım yani, iadeye başvuracağım.

İade etmiyorlar bende tablet vardı garantiye götürdüm tabletin fiyatknı istiyorlar dava açtım yani kısaca sipariş etmeyin ama önce kontrol yapın bir şey yoksa alıabilirsiniz onda sıkıntı yok.
Merhaba, siz internetten mi aldınız yoksa mağazadan mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı