Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar alınır mı?

Fiyat önemli değilse evet ama bence Sinerji yada İtopya gibi yerler varken hiç gerek yok. (Sinerjiyle aram çok kötü bu arada ama yinede öneriyorum) Vatan garantisi falan iyiydi bide sanırsam

Vatan'dan bilgisayar alınır mı? (pahalılığı çok önemli değil)
Yani bazı konularda Vatan Bilgisayarı kötülüyorlar. Anlamadım bende mi sorun var fakat ben oradan her şeyimi satın alıyorum. Evet doğrudur pahalı fakat yapacak bir şey yok. Bana göre alınır fakat diğer kullanıcıları bilemem.

Elemanlar ilgili yardımcı oluyorlar gayet memnunum fiyat önemli değil ise alabilirsiniz.

Yani bazı konularda Vatan Bilgisayarı kötülüyorlar. Anlamadım bende mi sorun var fakat ben oradan her şeyimi satın alıyorum. Evet doğrudur pahalı fakat yapacak bir şey yok. Bana göre alınır fakat diğer kullanıcıları bilemem.
Bence de

Hocam bana Technopat'tan bir arkadaş Technopat'in vatan ile birlikte çıkardığı bir tane hazır sistemi önermişti 2023 Haziran'di yanlış degilsem monitör ile beraber 15-16 bin TL'ye almıştım ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım çok memnun kaldım hâlâ daha kullanıyorum bir defa fanda bir sıkıntı olmuştu evdeyken fandan değişik bir ses geliyordu vatana götürdüğümde kasayı açtılar benimle ilgilendiler yani ben çok memnun kaldım. Bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Alınır neden alınmasın, itopya gibi firmalara nazaran daha kurumsal, ama fiyat konusunda bir tık pahalı olabiliyor. Tabi arada güzel indirimler de oluyor.

Alınır neden alınmasın, itopya gibi firmalara nazaran daha kurumsal, ama fiyat konusunda bir tık pahalı olabiliyor. Tabi arada güzel indirimler de oluyor.
aynen daha güvenilir oluyor diğerlerine göre

Technopat Haberler

Geri
Yukarı