Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar alınır mı?

2 kat daha fazla para verirsin karşılıgında 2 yıl daha garanti alırsın. git gaminggen gibi sitelerden aynı fiyata 2 kat performans verecek sistem al

Vatan'dan bilgisayar alınır mı? (pahalılığı çok önemli değil)

Bence alınmaz çünkü diğer mağazalara kıyasla fiyatları daha yüksek ve OEM hazır sistemlerinde kullanılan güç kaynakları kalitesiz kendiniz ayrı ayrı toplayacaksanız tercih sizin fakat ben tercih etmezdim.

Satış sonrası destekleri çok iyi ama diğer mağazalara göre genelde çok daha pahalı oluyor. Alacağın sistem diğer mağazalardaki alternatiflere göre daha uygunsa alabilirsin.

Satış sonrası destekleri çok iyi ama diğer mağazalara göre genelde çok daha pahalı oluyor. Alacağın sistem diğer mağazalardaki alternatiflere göre daha uygunsa alabilirsin.
bence o da kötü, sistemimi satın aldım getirdim kurmadılar bile, gittim yerel bilgisayarcıya 1000 tl bayıldım

2021 ya da 22 yılında RTX 3050'li acer aspire 7 almıştım. Siteden alındığında akşam vakitlerinde gece indirimi gibi bir şeyleri oluyordu. Normalde 16k gibi bir fiyatı vardı. Gece indirimi sayesinde 13k'ya almıştım. İnternetten de araştırdığımda aynı modelin GTX1650 ekran kartlısı 16k civarlarındaydı. Fiyat olarak güzel denk gelmişti. Benim tecrübem bu yönde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı