Vatan Bilgisayar'dan bir şey alınır mı?

Bir kaç ay önce Vatanbilgisayar internet sitesindeki hazır sisteme ek olarak RAM takviyesi yapıp siparişini verdik. Sistem 1 hafta sonra geldi açıp baktık sonradan eklediğimiz RAM yok. 1 tane takıp göndermişler. Sistem bilgilerinin yazdığı kağıtta 2 ad. olarak yazıyor. 2 hafta boyunca bunu kanıtlamak için uğraştık. Parasını verip eklediğimiz donanım için hırsız muamelesi etmeye başlayacaklardı. Kendi çabalarımız sonuç vermeyince Vatanda çalışan bir arkadaşım araya girdi de RAM'i gönderdiler. Vatan bu aralar kendinde değil anladığım kadarıyla.
Uzun süredir* desek daha iyi olur.

Hocam hatalar çok büyük değil ama düşün. 25 bin TL'ye sistem almışsın. Kargoyu dünyayı en mutlu insanı gibi hevesle bekliyorsun. Kasa, ekran gelmiş kurdun falan, bir açmaya çalıştın bu hatalar. Küfür etmekten yorulurum.

Ben vatandan dönüştürücü almıştım. Temassızlık vardı ve garantiye götürdüm. Adam bana onaylanması falan Çok uzun sürer dedi. Geri eve gönderdi yüksek ihtimal yapılmaz diye.

Çok büyük hatalar değil arkadaşlar doğru ama sizin bizim için değil. Hiçbir şey bilmeyen bir adam neden sistemi açınca sürekli hata ekranı ile karşılaşsın, BIOS'a girsin oradan Win e girsin? Ve nasıl girsin. MHz konusunda ise madem 4000 de çalışır şekilde gönderiyorlar niye DDR 5'e ekstradan para verelim? DDR 4 3200 3600 MHz daha az fiyata mis gibi gider. Çok büyütülecek hatalar değil evet ama bizde 200 300 TL vermiyoruz, babamızın da şirketi yok açıkçası, ne emeklerle biriktirip alıyor çoğumuz bu ürünleri. Bir yeri seçiyorsam bir ürünü almak için, o yer en iyi şekilde yapıp göndermek zorundadır.

Merak eden olursa diye paylaşıyorum. sağdaki CPU fan hatası, soldaki XMP açtığımda aldığım hata.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-10-19 at 00.54.02.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-19 at 00.54.02.jpeg
    177,1 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Image 2024-10-19 at 00.53.44.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-19 at 00.53.44.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı