Vatan Bilgisayar'dan monitör alınır mı?

Ben orada almadan önce ölü piksel testi ve kırık falan var mı diye baktıracağım parasını ödemeden önce ona göre alacağım bulunduğum şehrin mağazasında stokta.

Ben alırken test yaptırmıştım yani yaptırılabilmesi lazım. Aman dikkat edin Rampage falan kakalamaya çalışmasınlar. Öyle güzel anlatıyorlar ki "yok şöyle büyük şöyle özelliği var şuradan kapanır şöyle kaçar böyle uçar" falan ciddiye almayın. Ben ürünü alırken (AOC C24G1) diğer sitelerden 50 TL daha pahalıydı ve değdiğini düşünüyorum. Aradaki fark 300 TL'yi falan bulursa ben olsam almazdım.

Yok 40 TL gibi bir fark var.

Vatan'dan test yaptırıp alın 200-300 tl fark bile olsa test yapıyolarsa ordan alın hepsiburadadan ürün aldım ölü pixel var 2 aydır iade işlemleriyle uğraşıyorum....

vatandan alın aldıktan sonra yerinde kontrol sağlarsınız birlikte sorun varsa değiştirirsiniz, vatanda eskisi gibi internet ile arasında uçuk farklar yok hatta daha ucuz mesela Vg279q 2187 TL ye aldım. 2 kontrolde ölü piksel çıktı, yerine gelen bir ürün açık kutu geldi diye geri gönderiler 4 üde sağlamı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…