Vatan Bilgisayar'dan monitör alınır mı?

Aynı monitörü yaklaşık 2 yıl (?) kadar önce almıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve fiyatı da (o zamanlar) gayet uygundu.

Monitörü mağazadan aldığın zaman orada açıp ölü piksel vb testler zaten yapılıyor dostum. Orada çalışan teknik eleman ile bakarsınız zaten sıkıntı var ise bariz görme şansınız var. :)

Şikayetvar.com da biri satın almadan test etmiyorlar demişti de ondan sordum
Aynı monitörü yaklaşık 2 yıl (?) Kadar önce almıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve fiyatı da (o zamanlar) gayet uygundu.

Monitör 2020'de çıktı yalnız.

Ben monitörümü vatandan aldım. Mağaza stoğunda yoktu, getirttiler. Mağazada açıp ölü piksel testi yaptım. Bir sorun olmadığını görünce kutusuna koyup eve getirdim.

Alırken ölü piksel çıkarsa ne olur diye sorduğumda yardımcı oluruz demişlerdi.

Elbette. Ben de şu ana kadar aldığım monitörleri bizzat Vatan Bilgisayar mağazasında test ederek almıştım.

Ayrıca bazı arkadaşlar Vatan Bilgisayar'a karşı neden bu kadar ön yargılı anlamıyorum. Hiçbiri babamızın şirketleri değil elbette ama elektronik eşya alanında Türkiye'nin en büyük kurumsal firmalarından biri Vatan bilgisayar. İnternet üzerinden Hepsiburada, gittigidiyor gibi sitelerde yer alan ne idüğü belirsiz satıcılardan alışveriş yapmaktan iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı