Yapmış olduğu yüksek fiyat politikasından olabilir. Ama indirim zamanı da epey faydalanıyorum.Ayrıca bazı arkadaşlar Vatan Bilgisayar'a karşı neden bu kadar ön yargılı anlamıyorum.
Yapmış olduğu yüksek fiyat politikasından olabilir. Ama indirim zamanı da epey faydalanıyorum.Ayrıca bazı arkadaşlar Vatan Bilgisayar'a karşı neden bu kadar ön yargılı anlamıyorum.
almadan önce ölü piksel testi falan yapabiliyor muyuz
Gidip görerek alacam fakat test falan yapıyorlar mı almadan önce
Almadan önce ölü piksel testi yapıyorlar mı?
Bence tüm cevapları aldığını düşünüyorumÖğrenemedik şu formun temel amacını.
Adam ölüyorum dese bir bardak su verecek insan yok. Resmen acı çekmiş sorunun cevabını alana kadar. Cevap bekleyene kadar, Vatan'a gidip sorsa daha hızlı yanıt alırdı. Keşke Vatan'a gidip sorsaymış cidden. =)
Öğrenemedik şu formun temel amacını.
Eğer satın almadan testi yapmıyorlarsa bile aldıktan sonra yaptırıp eğer var ise uğraşmadan iade edebilirsiniz.
Oluyor. Yinede emin olmak için sorabilirsiniz mağazada ki çalışanlara.Mağazadan gidip alınca iade olmuyor diye biliyorum
Şikayetvar.com da biri satın almadan test etmiyorlar demişti de ondan sordum
Monitör 2020'de çıktı yalnız.
Yakın zamanda kendim bizzat sormuştum. Mağazadan alışverişlerde ölü piksel testi yaptırıyorlar. Ölü pikselli olursa ürün, ya varsa yenisini talep ediyorsunuz değişim yapılıyor ya da stokta yoksa para iadesi yapıyorlar. Fakat başka bir mağazadan ürün getirtecekseniz ödemeyi önceden alıyorlar ama sorun çıkarsa mağazada iade edebiliyorsunuz. Ürünü teslim alıp eve götürdükten sonra sorun çıkarsa veya keyfi olarak, cayma hakkı beğenmeme vs durumunda mağazadan iade yapamıyorsunuz.Mağazadan gidip alınca iade olmuyor diye biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.