Vatan Bilgisayar'dan monitör alınır mı?

almadan önce ölü piksel testi falan yapabiliyor muyuz
Gidip görerek alacam fakat test falan yapıyorlar mı almadan önce
Almadan önce ölü piksel testi yapıyorlar mı?

Adam ölüyorum dese bir bardak su verecek insan yok. Resmen acı çekmiş sorunun cevabını alana kadar. Cevap bekleyene kadar, Vatan'a gidip sorsa daha hızlı yanıt alırdı. Keşke Vatan'a gidip sorsaymış cidden. =)

Öğrenemedik şu formun temel amacını.

Adam ölüyorum dese bir bardak su verecek insan yok. Resmen acı çekmiş sorunun cevabını alana kadar. Cevap bekleyene kadar, Vatan'a gidip sorsa daha hızlı yanıt alırdı. Keşke Vatan'a gidip sorsaymış cidden. =)

Öğrenemedik şu formun temel amacını.

Haklısınız sorduğum soruya keşke direk cevap verseler 2.defa yazmak zorunda kaldım birçok kişiye başlıkta soru olmasına rağmen.

Vatan'daki internet fiyatı ile mağaza fiyatları aynı olmaması en ayar olduğum konuydu. Epeydir alışveriş yapmıyorum. İnşallah düzeltmişlerdir.

Bazı şubelerinde denemeden veriyorlar ısrar etmenizi öneririm. Bizzat yaşadım "Siz götürün evde deneyin bir sıkıntı olursa getirirsiniz" diyorlar.

Mağazadan gidip alınca iade olmuyor diye biliyorum
Yakın zamanda kendim bizzat sormuştum. Mağazadan alışverişlerde ölü piksel testi yaptırıyorlar. Ölü pikselli olursa ürün, ya varsa yenisini talep ediyorsunuz değişim yapılıyor ya da stokta yoksa para iadesi yapıyorlar. Fakat başka bir mağazadan ürün getirtecekseniz ödemeyi önceden alıyorlar ama sorun çıkarsa mağazada iade edebiliyorsunuz. Ürünü teslim alıp eve götürdükten sonra sorun çıkarsa veya keyfi olarak, cayma hakkı beğenmeme vs durumunda mağazadan iade yapamıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı