Vatan Bilgisayardan sistem toplama

İnventus montajı ve testi ücretsiz yapmıyor muydu ??

İnventus montajı ve testi ücretsiz yapmıyor muydu ??
Kendi mağazasından gereken parçaları alırsan ücretsiz. Ama ayrı parça getirirsen ve "Sistemin a****** s********* verelim yapsınlar" dersen 60TL.

Konuşup sohbet edecek yaşıt biri arıyor idim. Etrafımdaki arkadaşlardan sıkıldım. Çocuk çocuk hareketleri var bazılarının. Olay bu ama kısmet olmadı
Bende sosyal medya kullansaydım belki

Kendi mağazasından gereken parçaları alırsan ücretsiz. Ama ayrı parça getirirsen ve "Sistemin a****** s********* verelim yapsınlar" dersen 60TL.

Bende sosyal medya kullansaydım belki
Hocam anime olarak belki izlemişsinizdir ama High School öneririm. Hayatımda izlediğim en iyi animedir. Biraz macera biraz ecchi var. Ecchi izlemiyorsanız bakmayın derim.

Konuşup sohbet edecek yaşıt biri arıyor idim. Etrafımdaki arkadaşlardan sıkıldım. Çocuk çocuk hareketleri var bazılarının. Olay bu ama kısmet olmadı
Valla bende düşünmüştüm de onu hocam yalnız değilsiniz.

Valla bende düşünmüştüm de onu hocam yalnız değilsiniz.
Garip garip hareketleri olanlara sözüm yok zaten. Afedersiniz ama kafa s*****ten başka bir halta yaramıyorlar. Allah beni kuş edicek konucam yanlarına bir vurucam puuuu!(sönmez reyiz lafıdır)

Hocam anime olarak belki izlemişsinizdir ama High School öneririm. Hayatımda izlediğim en iyi animedir. Biraz macera biraz ecchi var. Ecchi izlemiyorsanız bakmayın derim.
İzlemedim. En son One Punch Man bitirdim, şu an Fairy Tail 2014'deyim. 100 bölüm zaten, 26.bölümdeyim. High Scool DxD pek bilmem vallaha ama aklımda Bleach veya Fullmetal Alchemist vardı. Bakarım. ありがとうございます

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…