Vatan Bilgisayar'dan sistem toplama

BugraTekin

Hectopat
Vatan'dan PC toplayacağım, yani gidip yerine oradan alacağım ama monitor, klavye falan yok bende. Ben sistemi, klavyeyi ve monitorün adını bir kağıda yazdım o kağıdı Vatan'a versem bana klavye monitor dahil PC'yi toplayıp verirler mi? Verirlerse de kaç ay taksit yapıyorlar cevaplar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz sistemi toplarlar, çevre bileşenlerini de temin ederler.
Taksit mümkün, sitesinde 6 taksit yapılabiliyor fakat mağazada farklılık gösterebilir.

Paran varsa istanbuldaysan Vatan hariç çok seçenek mevcut ve vatan diğerlerine göre daha pahalı olduğunu unutmamak lazım.
İtopya, sinerji, inventus ve qp bilişimi önerebilirim. Hazır sistemleride mevcut gidip toplatıp testlerini yaptırıp alabilirsinde. Bunu alternatif olarak düşünmeni tavsiye ederim gereksiz paranı sokağa atma.

Vatan'dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.

Cok sag olun ama sorum olacak. Toplarken klavye, monitor ve bilgisayar sistemi hepsini toplanmıs halde taksit taksit odeyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşamadım. Yaşayanları görüyorum ve tanıyorum ki sosyalde de bu konu hakkında pek çok konu bulmak mümkün. Ayrıca "genelde" diğer mağazalara göre ürünler daha pahalıya satılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı