Vatan Bilgisayar'dan Sistem Alınmalı mı?

Bende Vatan'dan sistem topladım, çok yardımcı olmuşlardı. Sistem de sıkıntı çıktığında götürdüm, bıraktım kontrol ettiler. Benim sistemin aynısını toplayıp test ettiler vs., ben çok memnun kaldım. Kutuları gözümün onunda açtılar. Sistemi 5 kere götürdük Vatan'a kronik sorunlu parça varmış, her seferinde sistemi arabaya kadar taşıdılar.
Tabii ki her Vatan şubesi kötü demek değil fakat benim tecrübem buydu.

Ne alaka? Sistemimin çoğunu İtopya'dan, İncehesap gibi sitelerden topladım. Ön yargıyı kır artık.
Abicim yaşın kaç, okuduğunu anlama problemin mi var? Ben diğerlerinden alınmaz mı dedim? Sana biraz Türkçe dersi verelim,cümlemden çıkarman gereken, vatan ın tr deki en sağlam firmalardan olduğu (hatta en sağlamı) ondan almayacaksan kimden alacağız yani burada Vatan dan alınabileceğini anlatmak istiyorum anladın inşallah gülüm. Senin o incehespa itopya dediğin sitelerden de yüzlerce mal almışız küstahlık yapıp şımarık şımarık yorumuma cevap yazıyorsun.

Abicim yaşın kaç, okuduğunu anlama problemin mi var? Ben diğerlerinden alınmaz mı dedim? Sana biraz Türkçe dersi verelim,cümlemden çıkarman gereken, vatan ın tr deki en sağlam firmalardan olduğu (hatta en sağlamı) ondan almayacaksan kimden alacağız yani burada Vatan dan alınabileceğini anlatmak istiyorum anladın inşallah gülüm. Senin o incehespa itopya dediğin sitelerden de yüzlerce mal almışız küstahlık yapıp şımarık şımarık yorumuma cevap yazıyorsun.
''Vatandan alınmayacaksa nerden alınacak'' cümlesinin anlamı Vatan dışında biryerden parça alınmaz demek. Evet Vatandan alınır ama başka yerlerdende alınır. Biraz yanlış bir cümle kurmuşsun sanki. :)

Bir arkadaşım Vatan'dan başka yerden almazdı diğer sitelere göre pahalı olsa bile. Sırf garanti, değişim ve iade konusundaki hassasiyetlerinden dolayı. 8 bin liralık laptop aldı, 1 hafta kullandı kullanmadı ekrandaki minik bir sıkıntıdan dolayı gidip iade etti, hiçbir problem çıkarmadılar.

Yaşım 26, istersen başka mecralarda senin anlayacağın şekilde küstahlık yapmadan, şımarık şımarık olmadan hani? Okuduğumu anlamama problemimi de görmüş olursun o sayede, ne dersin? Gülüm'müş. Ulaş bana.

Vatan'ı, sadece indirimden indirime kullanıyorum, fiyat konusunda leş. Sağlamlığına bi'şey de demedim ben. "Gören kör."
Çok şey demek isterdim. Diyemiyorum :D Yazım yanlışı olan yorumları alıntılamak yasaktı, pardon, kaldırdım alıntıyı. Anladın sen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı