Vatan Bilgisayar'dan topladığım FX 6300 Sistem

ASUS GTX 770 gerçekten güzel bir ekran kartıydı ancak bütcemi çok aştığı için alamamıştım. DVD RW için yapacak birşeyim yok zaten ayda yılda bir kullanmaktayım. Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum ancak başlat menüsü falan sıkıntıya sokuyor beni ayrıca sağlam bir korsan Windows 8.1 bulamadım. :)

İnsanlara yanlış anlatma kartı. nVidia'nın GTX 760'nın üstüne Asus'un kendine ait olan Hibrit soğutmasına sahip. Ayrıca "Factory Overclock" yapılmış versiyonu. Böylece düz modelden çok daha fazla FPS değeri elde edebiliyorsunuz.

ASUS GTX 770 gerçekten güzel bir ekran kartıydı ancak bütcemi çok aştığı için alamamıştım. DVD RW için yapacak birşeyim yok zaten ayda yılda bir kullanmaktayım. Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum ancak başlat menüsü falan sıkıntıya sokuyor beni ayrıca sağlam bir korsan Windows 8.1 bulamadım. :)
Valla bende 2350 tl'ye filan topladım dolar 2.6 filanken. Ben aslında alabilirdim GTX770 ama PC kasasını nıormalde 300r alıcaktım. Ama olmuşken iyisi olsun dedim, haf 912 advence aldım ve bu tercih fazladan 100 tl'mi aldı. İşlemcide öyle fx 8320 vardı aklımda o da iyisi olsun dedim 8350 aldım ve sonuç olarak ekran kartına para kalmadı. Ama bence önemli olan sistemin temelini kurmaktı. Yani zaten GTX 760 Ultra ve orta ayarlarda çok rahat oyunları açabilecek bir kart. İlerde GTX 8--- serisi ekran kartları çıkana kadar ben kullanırım. :)

Asus Gtx760 Direct II O.C. Nvida Gpusunu kullanan Asus'un soğutma sistemini alan ekran kartıdır

Bu ne anlama gelmekte ?

Sanki başka bir firma Asus'un soğutmasını almış birde nVidia'nın GPU'sunu alıp bambaşka bir kart yapmış.

Not: Yöneticilerim ceza kesecekseniz eğer yazım yanlışı hakkında vermeyin. Önce arkadaş ne yazdığını bir okusun. Sonra şu anlam bozukluğunu düzeltsin. O düzelttiğinde bende mesajı düzenlerim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı