Vatan Bilgisayar'dan Windows almak

Öncelikle merhaba. Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplayacağım. Windows konusunda hiçbir bilgim yok. Madem internetten 20-30 TL'ye bulunabiliyor neden 1000 TL'ye satılıyor? Herhangi bir farkı var mıdır? Görevli kişi, güncellemeler ve sürücüler sonradan geliyor crackli Windows'a, sıkıntı yaşarsın dedi. Beni tam anlamıyla bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. Ne yapmam lazım ne yapmamam lazım?

Ucuza satılan keyler yasal değil. Microsoft bu keyleri tespit ettiğinde lisanslarını iptal ediyor.

Hatırlıyorum çok eskiden orijinal W7'mi Vatan'dan 160 lira civarı bir ücrete almıştım. Şimdi 1000TL olmuş. İnternetten alacağın keyler de orijinal olacaktır sadece edinilme yolları farklı o yüzden bir sıkıntı yaratmadan sıkıntısız kullanırsın. Aradaki 1000 TL ile ekran kartını yükselt daha iyi.

Hatırlıyorum çok eskiden orijinal W7'mi 160 lira civarı bir ücrete almıştım. Şimdi 1000TL olmuş. İnternetten alacağın keyler de orijinal olacaktır sadece edinilme yolları farklı o yüzden bir sıkıntı yaratmadan sıkıntısız kullanırsın. Aradaki 1000 TL ile ekran kartını yükselt daha iyi.
2080 Super alacağım 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı