Vatan Bilgisayar'ın sahtekarlığı

Sen de haklı olabilirsin ama belki kadını bilgisayarda oynatmak yerine bir video kaydedip göstermiş olabilirler.

1035G1, dahili GPU ile o oyunu Epic ayarlarda 63 FPS ortalama ile oynatamaz. Ben 1050 Ti ile o kadar almıyordum.

Videoda düzgün hiçbir şey yok. Port diyor, sürümünü söylemiyor. Özellikleri boş boş sayıyor. LoL'de 65 aldım diyor videoda 54 alınıyor. Gelmiş o puan bu puan diyor. Puanın birimi bile yok. Kullanıcı ne anlasın o sayıdan?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu incelemede bulunan Fortnite sahnesinde, oyun Ultra ayarlarda, anlaşılıyor. 63 FPS demişler. Mümkün değil. Kaldı ki kadının eline bakarsanız oyunun ayrı farenin ayrı oynadığı bariz belli. Çok şaşırtmadı beni.

Helal olsun vallaha iyi yakalamışsın

Helal olsun 🤣🤣🤣🤣 klasik vatan ne bekliyorsun ki? Verdiği bilgilerin bence daha ne olduğunu bile bilmiyor ablam ne yapsın? Onu geçtim oyun oynamıyor edit video koyulmuş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hatırladığım kadarıyla bu kadın bir de telefon övme kapışması gibi bir şeye katılmıştı YouTube'da. Elinde mi 11 Lite vardı, rakipleri Hz, işlemci, kamera filan diyordu. Sıra bu kadına gelince tek dediği şey hafiflik olmuştu.
Telefon donanımı hakkında bir halt bile dememişti.

Ablacım bari bu kadar belli etmeseydin be. Video saniye ayarlı çok rahat mouse hareketlerinden anlaşılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı