Vatan Bilgisayar'ın sahtekarlığı

En azından ekran kartıyla gelmiş :D

Konusu burada hatta olay aslında sadece çalışanların bilgisizliğinden ibaretti ama yine de bilgisiz birisi olsaydı o ekran kartı öyle kalırdı.
 

Konusu burada hatta olay aslında sadece çalışanların bilgisizliğinden ibaretti ama yine de bilgisiz birisi olsaydı o ekran kartı öyle kalırdı.

Ben o işin altında fesat ararım. ''Bilgisizlik'', yersen.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu incelemede bulunan Fortnite sahnesinde, oyun Ultra ayarlarda, anlaşılıyor. 63 FPS demişler. Mümkün değil. Kaldı ki kadının eline bakarsanız oyunun ayrı farenin ayrı oynadığı bariz belli. Çok şaşırtmadı beni.
Kardeş ben kasa aldım vatandan çok ta güzel ama bazı mağazaları kazokçı olabilir..
 
Zamanında 13 yaşındayken gitmiştim G300s alacaktım adamlara sormuştum o zamanlar teknoloji konusunda yeterli bilgim yoktu bana G402 önermişlerdi FPS oyunları için falan daha iyi olduğunu söylemişlerdi. Haklılar mı haklılar ama hem ağır mouse olması hem de o zamanki G300s mouse pad ile beraber 150TL iken G402 300-350 lira gibi bir fiyata satılıyordu sanırım adamlar beni kazıkladılar ne zaman Vatan'a gideyim ya da vatanla ilgili bir şey göreyim aklıma geliyor.
 
Vatan değil de bende, MediaMarkt'ta yaşamıştım kazıklanmaya çalışmıştı çalışan. Power lazım oldu PC'ye ilk Vatan'a sonra MediaMarkt'ta gittim. Adam bana kasanın içinde Power varmış, onunla birlikte satmaya çalıştı. Dedim kasayı ne yapacağım? Kullanırsın falan diye bayağı bir dil döktü. En son ben bir dolaşıp tekrar gelirim deyip, Vatan'dan gidip almıştım. Bir de sanki iş portacı gibi tipi vardı adamın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı