Şu anda aktif kullanmakta olduğum sistemin ve eski sistemimin tüm parçalarını Vatan'dan aldım. Yaklaşık 10 senedir Vatan müşterisiyim diyebilirim. Son derece güvenilir.
Ben sistemimi vatandan aldım hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Ama parçaları tek tek temin edersen çok daha ucuza daha guzel bir sistem toplayabilirsin. 3 yıl once benim cahilliğime gelmişti.
Simdiye kadar vatandan sayisiz şey aldim ve ilk defa vatana guvenmeme olayini senden duyuyorum icinde hiç suphe olmasin alabilecegin en guvenli yerdir kendisi.
Simdiye kadar vatandan sayisiz şey aldim ve ilk defa vatana guvenmeme olayini senden duyuyorum icinde hiç suphe olmasin alabilecegin en guvenli yerdir kendisi.
Vallahi ben Ankara çayyolu şubesinden acayip memnun kaldım. Sistemi topladım 2 sene sonra parçalar garantiye gideceğinde parçaları ayrı getirme zorunluluğum varmış tek pürüz o oldu mis gibi.
Ya kardeşim gidip gencer gaming, sinerji ve itopya gibi pek güven vermeyen firmalardan gözü kapalı alıyorsunuz sonra vatan bilgisayar gibi bilinen ve her yerde bulunan bir firmayı sorguluyorsunuz. Hayret bir şey.