Güvenilir. Kendimde oradan aldım. Ancak sadece ucuzsa ordan almanızı öneririm. Genelde kazıklar.Vatan'da ucuz sitem gördüm ama vatan da o kadar güvenemedim. Bütçemi en sarmayan sistem o ne yapmalıyım bilemedim.
Ekran kartı "RX 6700"
Artık kazık değil, hatta zaman zaman kaliteli parçalarla çok iyi fiyatlara sistem çıkarıyorlar mesela 2 ay önce 12 bine full msi 3060’lı sistem, 19 bine rog strix 6750xt’li en kaliteli parçalarla sistemler çıkarttılar.Guvenilir ama kazik. Sistemin ucuz olduguna emin misiniz?
Genelde kazik diyeyim o zaman. Iyi, kampanyali hazir sistemler geldigi oluyor arada, haklisiniz.Artık kazık değil, hatta zaman zaman kaliteli parçalarla çok iyi fiyatlara sistem çıkarıyorlar mesela 2 ay önce 12 bine full msi 3060’lı sistem, 19 bine rog strix 6750xt’li en kaliteli parçalarla sistemler çıkarttılar.
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - GIGABYTE H610M H - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daGuvenilir ama kazik. Sistemin ucuz olduguna emin misiniz?
Vatan'da ucuz sitem gördüm ama vatan da o kadar güvenemedim. Bütçemi en sarmayan sistem o ne yapmalıyım bilemedim.
Ekran kartı "RX 6700"
genel çevremde insalar ve şikayetim varda geç gelme ve yanlış kablolamaVatandan güvenmemekte ilk defa duyuyorum, en gelişmiş pc yerlerindendir kendisi. Kendilerinden Monitör, SSD, Klavye, Fan vs. satın aldım hiç sıkıntı yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.