MarkusRuhl
Hectopat
- Makaleler
- 1
Garantisi her zaman yardımcı oluyorSattığı malın arkasında durmayan firmanın arkasında duran kapı gibi (VATAN) evladı!
Garantisi her zaman yardımcı oluyorSattığı malın arkasında durmayan firmanın arkasında duran kapı gibi (VATAN) evladı!
Yeni ürün için garantiye neden başvuruyorsunuz ? Madem çok güvenilir.Garantisi her zaman yardımcı oluyor
Vatan'da ucuz sitem gördüm ama vatan da o kadar güvenemedim. Bütçemi en sarmayan sistem o ne yapmalıyım bilemedim.
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam alınır ekran kartı kötü değil çoğu oyunu açar ama siz yine de araştırın o modeli bir de SSD'yi düşük onu da yükseltin.
Yeni ürün için demedim her ürün için yardımcı luyolar.Yeni ürün için garantiye neden başvuruyorsunuz ? Madem çok güvenilir.
Umarım bir gün dediğime gelmezsiniz. Vatan Bilgisayar'da akrabanız varsa yardımcı olurlar. Ben sizi az çok çözdüm. Bu tartışma başka yerlere gitmeden son bulsun.Yeni ürün için demedim her ürün için yardımcı luyolar.
Sen ne anlatıyon be abimUmarım bir gün dediğime gelmezsiniz. Vatan Bilgisayar'da akrabanız varsa yardımcı olurlar. Ben sizi az çok çözdüm. Bu tartışma başka yerlere gitmeden son bulsun.
Güvenilir fakat kasanın markası PSU markası gibi şeyleri forumlardan güvenilir mi değil mi bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.Vatan'da ucuz sitem gördüm ama vatan da o kadar güvenemedim. Bütçemi en sarmayan sistem o ne yapmalıyım bilemedim.
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bence i5 işlemci alın i3 kaldı mı i5 işlemcim var memmun değilim i3 ile o bilgisayar gitmez.Vatan'da ucuz sitem gördüm ama vatan da o kadar güvenemedim. Bütçemi en sarmayan sistem o ne yapmalıyım bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.