Vatan Computer garantisiz ürün satar mı?

TugrulAlp

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç gün önce linkteki SSD'yi almak için Vatan Computer'a gittim. Oradaki eleman şubede kalmadığını lakin getirebileceğini söyledi bende kabul ettim. Ardından ödeme yapmaya giderken bu SSD'lerin garantisi ve değişimi yok haberin olsun dedi. Böyle dediği için önce satın almaktan vazgeçtim sonra sormak için kasaya gittiğimde garantiyi biz sağlamıyoruz üretici firma sağlıyor sorun olmaz tarzı bir cümle kurdu bende satın alımı gerçekleştirdim. Şu anda ürünü daha teslim almadım fakat bu olay kafamı çok karıştırdı. Eğer SSD bozuk çıkarsa iade almama yapabilirler mi?

Sanırım şöyle diyelim ki garantilik bir durum oldu sen SSD'yi vatana değil Kioxia Türkiye artık nereyse oraya göndereceksin onlar değişim, tamir vs yapacak vatan sadece satış yapmış oluyor bu durumda.

Vatan garantili değil de, üretici firma garantili demek istemiş.
Adamın dediğinin aynısını demişim. Üstteki arkadaşın dediğiyle aynı yani. Bir sorun halinde vatanla iletişime geçer iseniz yardımcı olurlar zaten.

Merhaba. Birkaç gün önce linkteki SSD'yi almak için Vatan Computer'a gittim. Oradaki eleman şubede kalmadığını lakin getirebileceğini söyledi bende kabul ettim. Ardından ödeme yapmaya giderken bu SSD'lerin garantisi ve değişimi yok haberin olsun dedi. Böyle dediği için önce satın almaktan vazgeçtim sonra sormak için kasaya gittiğimde garantiyi biz sağlamıyoruz üretici firma sağlıyor sorun olmaz tarzı bir cümle kurdu bende satın alımı gerçekleştirdim. Şu anda ürünü daha teslim almadım fakat bu olay kafamı çok karıştırdı. Eğer SSD bozuk çıkarsa iade almama yapabilirler mi?

Vatan Teknosa vs gibi yerlerden ürün alınca ya sen onlara verirsin onlar garantiye senin adına yollarlar. Ya da sen yerini öğrenir kendin servisine verirsin. Aslında kendileri hiçbir garanti sağlamıyor yani vatandan aldım bir şey oldu geri alırlar diye bir şey yok.

Teknosa sitesinden G213 Logitech klavye almıştım. Meğer kronik sorunluymuş 4 ay sonra s tuşu basmamaya başladı götürdüm Teknosa'ya Logitech'e yolladılar. Hatta 28 gün bekledim geri yollamışlar bir de sıvı teması yalanı diye uydurmuşlar. Üstelik sağlam kutulu vermiştim kutu bile hasarlı geldi. Teknosa ile görüşünce bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. İsterseniz tekrar yollarız falan. O gün bu gündür benim için mağazalar fark etmiyor artık.

Daha iyi hocam, vatan ile uğraşmadan distribütöre ürünü kargolarsınız. Gerekli iletişim bilgisini ürün gelince kullanım şartları veya garanti belgesi içerisinde yazar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı