Vatan Bilgisayar kullanılmış laptop satar mı?

Söylediğiniz ürün doğru bakıyorsam 4.500 TL. gibi bir fiyata sahip. O fiyatı hak eder bir PC olup olmadığını bilmiyorum ama istisnalar dışında VATAN bilgisayardan uzak durulması gerektiğini biliyorum.
Çiziğini fiziksel zararını göz ardı edin yapacak bir şey yok sonuçta, ısınma problemini araştırın aynı marka model için, durum sizdeki ile aynıysa en azından ürün bu der geçersiniz değilse ona göre bir çözüm arayışına girersiniz.
Hatta sırf şansınızı denemek için gidin mağazaya anlatın durumu, baktınız her zaman ki uslupları ile ben de personelim yapabileceğimiz bir şey yok kaçamağını kullanıyorlar ya da size böyle hissettirmeye çalışıyorlar, mağaza müdürü ile görüşmek istediğinizi belirtin, hatta mümkünse de kalabalığın yoğun olduğu sırada haklıyken haksız duruma da düşmeyecek kıvamda talep edin bunu. İnsanların duyması iyi olur, belki size faydası olmayacak ama onlara mutlaka zararı olacaktır, sizin gibi tongaya düşüremeyecekleri bir kişi olmasını sağlarsınız belki bu şekilde duyanlar arasından.
Belki alıp ısınmasına çözüm olurlar kim bilir, tamamen yanlarına kar kalmış olur sessiz kalırsanız da, en azından bilsinler yaptıklarının farkında olduğunuzu.
Şikayetvar'a yazdım , hiç yoktan başka insanlar zor duruma düşmez. Bunda sonra ne vatan ne Media Markt ne de başka markadan alışveriş yaparım ders oldu bana . Şerefsizler para için insanların güvenlerini yerle bir ediyorlar .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir durum yaşamadıysan Sıfır bilgisayar almışsındır.

Şikayetvar'a yazdım , hiç yoktan başka insanlar zor duruma düşmez. Bunda sonra ne vatan ne Media Markt ne de başka markadan alışveriş yaparım ders oldu bana . Şerefsizler para için insanların güvenlerini yerle bir ediyorlar .
Burada tavsiye edilen güvenle alışveriş yapılacak bir sürü firma var, bunlarda da sorun yaşayanlar oluyor olacaktır ticaret hayatı böyle bir şey fakat mümkün olan her seferde Vatan için yorumum bellidir, alışveriş yapmayın.
Bu yorumum çok sık bu tarz olaylarla karşılaşıldığı için değil, fiyatları piyasanın o kadar üzerinde ki başka bir sebep aramaya gerek bile yok.
Bu arada şikayetvar sitesini büyük firmalar takip eder, muhtemelen otomatik bile olsa bir geri dönüş alırsınız.

Burada tavsiye edilen güvenle alışveriş yapılacak bir sürü firma var, bunlarda da sorun yaşayanlar oluyor olacaktır ticaret hayatı böyle bir şey fakat mümkün olan her seferde Vatan için yorumum bellidir, alışveriş yapmayın.
Bu yorumum çok sık bu tarz olaylarla karşılaşıldığı için değil, fiyatları piyasanın o kadar üzerinde ki başka bir sebep aramaya gerek bile yok.
Bu arada şikayetvar sitesini büyük firmalar takip eder, muhtemelen otomatik bile olsa bir geri dönüş alırsınız.
Maalesef burayı yeni keşfettim keşke daha önce bu forumda olsaydım . Vatan bilgisayar geri dönüş filan yapmıyor umursamıyor müşterilerini şikayetvar'da kimsenin şikayetine cevap vermemiş

Yaparlar gayet. Turkiye'de online alisveriste her seyi yaparlar. Yasalar yeterince guvence saglamiyor. Zamaninda tuketici haklarindan sikayet etseydin bir seyler cikardi ama zaman gecmis ustunden.Eger bilgisayarda teknik bir sorun yoksa bence bos yere kafani mesgul etme.

O ciziklerin sen almadan once orada oldugunu ispatlayamazsin artik bu noktada.

Sikayetvar pek bir ise yaramayan web sitesi. Cogu firma tum sikayetlere ayni copy & paste cevabi yapistirip geciyor.

Siz dediğim gibi elinize hiçbir şey geçmeyecek bile olsa gidin muhatap bulup anlatın derdinizi, en nihayetinde yaptıkları vicdandan, ahlaktan yoksun ticaret anlayışının birileri tarafından biliniyor olduğunu bilsinler.

Fark ettiğinde götürüp değişim talep etmemekle hata etmişin. Yerinde olsam fiyat performans iyiyse değiştirip ne yapacaksın, çizik olmadı diyelim çizilmeyeceği kırılmayacağı ne malum. Uygun fiyatlı ve performansı bir ürünse emsallerine göre kalsın kullan hiçde üzülme.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı