Vatan Computer hızlı kargo gecikmesi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Memur
Vatan'dan yeni sistem için 5 parça toplam 2500 liralık donanım satın aldım ürünlerin bazıları hızlı kargo (ekstra para ödeyerek gün içinde teslimat) ile geliyor bazıları gelmiyordu ben de parça parça sipariş ettim.

28/08/2019 tarihi akşam saat 19: 00'a kadar gelmeyince Vatan müşteri hizmetlerini aradım ve internet siparişleri bölümünün operatörlerinin mesaisi bittiği için yetkili kimseyle görüşemedim, başka birimin operatöründen bilgi istedim "siparişiniz alınmış onay bekliyor saat 22'ye kadar teslimat olur" dendi, o gün teslimat olmadı.

29/08 sabah 9-9: 30 arasında 0 850'li bir hattan aranmıştım fakat anketçi, reklam diye geri aramadım. Saat 12: 00'da Vatan müşteri hizmetlerini tekrar arayıp sipariş durumu istedim "birden fazla işlem yaptığınız için güvenlik gerekçesiyle bankanızdan onay vermeniz gerekiyor size ulaşamadık" diye bir şey gevelediler fakat bankanın uygulamasından ücretin alındığı hatta provizyondan çıktığı bile gözüküyordu yani para her türlü gitmiş. Bankanın müşteri hizmetlerinden işlem onay kodu, referans no isteyip Vatan'a ilettim ve siparişimi onayladılar.

29 ve 30 Ağustos resmi tatil olduğu için kargocuları çalışmıyordu ve cumartesi pazar'da haftalık izinlerine denk geldiğinden sözde hızlı kargoyu 03/09 tarihinde teslim aldım.

Hala o hızlı kargo bedelini geri ödeyecekler. İşte koskoca şirket 23TL için kendini böyle rezil ediyor.

20191206_183709.jpg

Ödemeyi ve siparişi ayın 28'inde yaptığımın kanıtı

20191206_184332.jpg

(Sipariş detayında 908 TL uygulamada ara toplamın 950 küsür olmasının sebebi ekstra 3 ay taksit yaptığımdan dolayı binen faiz)

Çağrı sonucu alındı yazan kısım sizin çağrınız değil. Onların kargo şirketine çağrısı.
Hocam normal zamanda gelen kargonun sipariş detayında internet siparişi diye neden yazıyor o zaman? Ayrıca sizce konu o mu 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı