Vatan Computer Montajı Sizce Nasıl?

  • Konuyu başlatan akke9534
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2B
Ben Isparta'dayım ve burdaki Vatan'da çalışanlar gayet tecrübeli ve samimiler bize çok yardımcı oldular ve kasayı çok güzel topluyorlar, iki adet kasa topladık ve ikisinden de memnunuz.

Kasayı beraber yaklaşık 1 saatte bilgisayar parçalarının cam içinde sergilendiği kısımın üstünde beraber yaptık ve bizi bilgilendirerek topladı kasayı ve kendisiyle samimi olduk sayılır, iki farklı kasa topladık ve iki hafta arayla topladığımız için iki farklı kişi ile topladık kasaları ve ikiside çok yardımcı oldular birşey alıcak olsam tavsiyelerini sorarım hala.
 
Bende Vatan Bilgisayardan toplattım. Kablolamayı çok iyi yaptığını düşünüyorum. Genelleme yapmamak lazım. Üsküdar Vatan Bilgisayarda toplattım bu arada.
 
Parasını verdiğim parçaları kendim toplamayı tercih ederim. Vatan'ın kalitesi şubeden şubeye değişir. Hatta şube değil o an montajı yapacak elemanın ruh haline göre alacağın hizmet değişir. Ben sistemimi toplarken elimi duvara sürterim, ne bileyim bir montajım 5 saat sürer, özenle yaparım. Şubedeki eleman 1-2 saatte montaj yapacak ve büyük ihtimalle kablolamaya özen gösterilmeyecek. En iyisi kendiniz toplayın.
 
Mağazadan mağazaya değişkenlik gösterir benim toplattığım mağazadaki çalışanların bilgisini topla benimki kadar etmez. 5 kere gittim geldim garanti diye zırvaladılar en son yine olmadı evde kendim yaptım kendileri yaptı sandılar. Oturduğun yere bağlı kısacası.
 
1. Her yerdeki vatan çalışanları aynı değildir
2. Karşınıza samimi biriside çıkabilir soğuk kanlıda
3. Birisinde bir hata çıkıcak diye sendede çıkıcak değil
4. Adam birisinde hata yapmış diyelim sendede yapacak diye bir kural ve kaide yok
Sonuçta beşeriz elbet hatalarımız olur
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı