Soraka Kajmer
Kilopat
Daha fazla
En geç 5 iş günü içerisinde hesaba yansıyormus.
En son müşteri hizmetlerini arayıp en geç ne zaman yatacağını iade işleminin bu kadar uzun sürmesinin saçmalık olduğunu söyledim kendileri de bana bu sefer maximum 10 iş gününde hesabima yatacağını söylediler.
Yansıyormuş? Bunu size onlar mı söyledi? Zira 10 iş günü:
Eki Görüntüle 2078171
Dedikleri doğru yani, bir problem yok.
Kartla yapılan ödemelerde iadeler bankadan bankaya farklılık gösteriyor yalnız. Bu iade süreleri de bankaların kendi internet sayfasında yazıyor. Vatan Computer şu an iade işlemi başlatsa bankanın belirlediği süreden önce hesabınıza yansımaz. Ha ama siz ücret iadesi değil de Vatan'ın iptal sürecinden yakınıyorsanız ona yorum yapamam, haklısınız.
Hayır zaten ilk sorusumda 3/5 iş günü sonradan 10 güne çıkması moral bozucu. Doğum günü hediyesi olarak planlıyordum o yüzden.Ustam yanlış anlamayın, Everest güç kaynağı kullanan birinin "bende sorunsuz çalışıyor" demesiyle sizin "Vatan müşteri memnuniyeti sıfır" demeniz aynı mantık. Vatan'ın kendi iade maddesinde zaten 10 gün yazıyor ve Vatan para iade işlemini girse dahi banka "Bekleyen provizyon" olarak bekletiyor. Biraz daha sakin olmanız lazım.
Jetklik'den farklı farklı alışveriş siteleri üzerinden çok defa alışveriş yaptım daha önce. Problem yaşamadım. SteelSeries ürünlerini satıyorlar genelde. Keşke jetklik ile ilgili ufak bir Google araştırması yapsaydınız. Belki iade etmezdiniz. Vatan Bilgisayar'dan ziyade sizden kaynaklı biraz panik biraz da sabırsızlık gibi yorumladım. Geçmiş olsun.
Önceki alışverişimden kayıtlı olarak varmış dikkatimi çekmedi o yüzden.1. Klasik Vatan Computer.
2. Nasıl yanlış karttan ödediniz? Hiç mi dikkat etmediniz bilgileri girerken?
Provisyona takılmışsın, Vatan'ın kabahati değil bu. Provizyon tamamen şans işidir Vatan'da 10 dakikada iadenin yansıtılıp, N11'de günlerce bekleme de yaşanabilirdi.
Bankacılık sisteminin insafına bağlısın Online işlemlerde.
Kartla yapılan ödemelerde iadeler bankadan bankaya farklılık gösteriyor yalnız. Bu iade süreleri de bankaların kendi internet sayfasında yazıyor. Vatan Computer şu an iade işlemi başlatsa bankanın belirlediği süreden önce hesabınıza yansımaz. Ha ama siz ücret iadesi değil de Vatan'ın iptal sürecinden yakınıyorsanız ona yorum yapamam, haklısınız.