Vatan Computer sistem toplama

Bütçe
7000-7500 TL

Jackersx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi yenilemeyi düşünüyorum. PUBG de falan yetmiyor, bilgisayarımı Vatan Computer'dan toplamayı düşünüyorum ama internetten mesela 7000 TL'ye 1660 Super + Ryzen 5 3600 tam istediğim sistem var ama internete güvenemiyorum. O yüzden Vatan Computer'dan gidip almayı düşünüyorum ama bütçe çok sıkntı tam belli değil ama, şu anki sistemimi de satıp olan bütçem 7000 TL falan 8 bin bulur mu bilmiyorum Vatan'a gittiğimde 8500 TL'ye ASUS 1660 Super EVO önerdiler malum stoklar yok ama yakında geleceğini söylediler sanırsam neyse fiyat tabii ki çok pahalı, o fiyata biraz beklesem stoklar falan gelse mesela :) 2060'lı sistem toplanır ekran kartında şu an Vatan da RX 5500 XT var ama alınır mı bilemem. Neyse yani özet: Vatan Computer'dan Ryzen 5 3600 işlemcili sistem önerisi.
toplayacağım sistemde canlı yayın yapacağım genel olarak PUBG yayınları yapacağım PUBG Mobile, PUBG.

Vatan'dan ne alırsan kazık. İnternete güvenmen lazım.
Hazır sistem için GameGaraj, GamingGenTR, MoleculePC,
Parça için İtopya, İncehesap, Sinerji, Hepsiburada, N11, Akakçe, Trendyol, QP, inventus güvenilir siteler.

3600 almanı önermem, 10400F daha güçlü ve daha ucuz.
10400F + RTX 2060 veya RX5600XT ikilisini bulmaya çalış.

Vatan'dan ne alırsan kazık. İnternete güvenmen lazım.
Hazır sistem için GameGaraj, gaminggentr, moleculepc,
Parça için İtopya, İncehesap, sinerji, Hepsiburada, N11, Akakçe, Trendyol, qp, inventus güvenilir siteler.

3600 almanı önermem, 10400F daha güçlü ve daha ucuz.
10400F + RTX 2060 veya RX5600CT ikilisini bulmaya çalış.

Yayın falanda yapacağım o yüzden Intel istemiyorum render işleriyle falan uğraşıcam biraz o yüzden AMD seçtim.
Şu sistem fiyatına göre bence kaçırılmayacak bir ürün değil mi?

Yayın falanda yapacağım o yüzden Intel istemiyorum render işleriyle falan uğraşıcam biraz o yüzden AMD seçtim.
Şu sistem fiyatına göre bence kaçırılmayacak bir ürün değil mi?
Pahalı. Aynısı 6300TL iken güzeldi.

2P9NC353 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Ekran kartını ayrı al, sıfır zaten.

Yok reis sağ ol ben çok da iyi anlamıyorum sıkıntılı falandır o kart başıma iş almim sonra :D 3K az para değil.

Vatan şart mı? Farklı yerlerden toplarsan daha uyguna gelir.

Mesela neresi reis bu arada gaming.gen.trden sipariş edecektim ki Phoenix GTX 1660 Super var ve pek iyi değilmiş Phoenix olan kartlar soğutması falan yani. 7300 TL'ye güzel bir sistem vardı ama işte Phoenix kart onu fark etmemiştim sonradan fark ettim. Vatan niye şart reis internetten pek güvenmiyorum bir de tam istediğim sistem yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı