Vatan gtx 960 rezaleti

Bana darboğaz yapmaz dedi "Oem" Bölümündeki çalışan arkadaş , Anakartım "MSI 760 GM-P23 " "amd fx 6100 - 6300 " Uyumlu ise satın alayim , ekran kartını besleyebilirmi ?

İşlemcim eski gtx 960 ile birlikte almadım .

fx 8350 yada fx 8370 al bence kafan rahat olsun daha uygun fx 8300 var tabi bütcen doğrultusunda.

Yukarida öneride bulunduğum islemciler, anakartının desteklemediği işlemciler.
Anakartın kendi sitesinde uyumluluk bölümünden bakarsanız, en yüksek 95 watt tdp degeri olan işlemcileri desteklediğini görürsünüz. Yani en yüksek fx 8320E ve fx 8370E işlemcilerini takabilirsiniz. Yani 125 watt bir işlemci aldığınızda anakartınız besleyemecektir

Vatan'a nasıl suç atacağım diye şaşırmışsınız.

Onu bunu bilmemde Wep Sitesi rezalet kötü bir özellik yazmıyor. Hepsiburada.com'dan ekran kartı şeç tek tek özellik seçiyorsun. Vatan'a gir tek tek ürüne bakıyorsun.

Benden yana 5-6 bin TL alış verişi kaçırdı bu yüzden.

hepsiburadadan daha çok tercih ederim vatanı , birebir muhattap oluyorum . internetten bakınca birşey anlamıyorum L.E edition gtx 960 alıcaktım yanlışlıkla

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı